Special Offer

Author

Di Bawah Cahaya Neon

Assalamualaikum

Another unexpected Saturday *unexpected la sgt 
Bangun pagi dengan badan lenguh akibat sudah lama tak workout. See bile da lame tinggal badan pun sakit .Tapi sakit yg sedap.. Kelegaan selepas workout. Badan fresh walaupun sakit.. Then call Lurviey but still cant reach him on the phone. Ok.. Perut da berbunyi so aku yg dlm mood rajin menyiapkan Macaroni and Mushroom Soup.  

Then call him again.. 
Finally dapat pun dengar suara. Ok siap-siap off jumpa Lurviey. 
Nk turun KL confirm jalan jamn so aku decide lepak kat Giant Taman Samudra and nak cari ubi kentang. Plan esok nk buat Salad Kentang. Lama da tak makan. 


Dapat cheese cake from Lurviey.. Tahu-tahu je perut nk mkn cake cakes. Dlm kete lagi da abis. Nampak sgt kan. Walhal before jumpe Lurviey da abiskan Macaroni lepas tu sumbat plak cheese cake. Lepas tu...

Lepas da settle beli barang, pergi Food Court order Yee Mee Sizzling and Lurviey amik Chicken Rice. Burger plak kat Amjal.

Di Amjal berbekalkan lampu neon, *therapeutic or romantic? melepak bercerita panjang pasal masa depan and paling penting masa sekarang. HERE AND NOW. Ecee... Keluar da sikit counseling theory.. Wahaha.. Ok.. Byk isu yg aku tgh fight sorang-sorang and mintak pandangan Lurviey.  So keputusan telah dibuat. Teruskan memburu!!!






So tgh ckp ngan Lurviey pasal Resume yg masih belum complete sebab gambar, then we decide masuk UM pergi Kompleks Perdana Siswa utk amik gambar passport. Pukul 10 ada lagi ke kedai foto bukak? Ok aku tipu. Actually tak kedai foto pun. Aku pergi semata-mata utk dapatkan wall background je. Aku punye resume pun sama amik sendiri. Modal hanye perlu cari wall background je. Kalau nk print pergi je kat mesin cuci gambar. Senang kan?


Hasilnye superb!! *perasan kan? Tapi lama bleh pakai. Ok honey your resume is ready!! Peaceee..

P/S: Semangatku semakin runtuh!!!

Ya Allah.. Permudahkanlah segala urusan kami.. Amin..
Tag : emovere, personal
3 Komentar untuk "Di Bawah Cahaya Neon"

sedap nmpak makanan kat atas....dh la posa..godaan betoi ni hahhahha

Uish... banyak makan? :-D

Apsal buat resume guna gambar yang rambut berserabut? Hehe...

terliur ayu tgk sini..sama2 cantik lah..sesuai..hehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top