Special Offer

Author

Masih Relevankah Penggunaan Yellow Pages?

Assalamualaikum

Sabtu yg membosankan. Arghh tahap mcm burung kena kurung dlm sangkar emas. So, hari ni menghabiskan masa tgk movie yang belum pernah aku tgk. 

Ari ni nk up entri pasal Yellow Pages. Masih relevankah penggunaan YP dalam kehidupan seharian kite? Ada sesapa kat sini masih menggunakan YP? Aku rasa mcm useless je YP ni zaman skang. Skang ni kan maklumat hujung jari je. Klik je. Mesti jumpa.
 

Minggu otak sakit banyak fikir macam mane nk keluar from that co ASAP. Minggu depan ada interview. Dream position but bad place. I mean jalan nak ke sana tu agak bahaya memandangkan aku adalah seorang pejalan kaki. Surely Lurviey wont let me go. Mama and papa jugak. Sigh**

P/S: Bukan semua benda kite nak kite dapat. Hakikat Kehidupan...
5 Komentar untuk "Masih Relevankah Penggunaan Yellow Pages?"

kalO kt Office masih pakai kowt. huhu. dh berzaman xguna mende nie. skunk nie pakai cari kt tenet jee pape pOwn.

jarang guna dah YP ni, selalu search kat internet je...cepat. Tapi penggunaan YP sebenarnya perlu gak, cume tak digunakan sebab takde yang perlu dicari...bg yati la.

xguna dah kot..!sebab skarang nak cari apa2 hujung jari je, org mlas dah nk selak2..

lagi pun caj yg di kenankan YP mahallah..!

mcm xberbaloi..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top