Special Offer

Author

Old Skool Stuff

Assalamualaikum

Entri kedua selepas  entri Opet, nak warm up sebelum memeningkan kepala dan menjulingkan mata dengan numbers.


Korang time sekolah dulu layan lagu apa eyh? Westlife, Blue, Nsync, Simple Plan, BSB, Britney Spears, Boney M, LINKIN PARK or apa?? Actually semalam duk fikir nak masukkan lagu dlm iPhone sebab aku lupe nk backup iPhone masa update iOS 2 minggu lepas. Sudahnye satu lagu pun tak de. Dlm lappy Lurviey pun tak de jugak. So bukak laci cari CD then jumpe la 4 CD kat atas ni. Time sekolah dulu aku sgt memang layan LP ngan Westlife sampaikan mama pun da bosan setiap petang aku on TV then karaoke. Wahaha. Sampai skang still layan LP. Yang lain tu biasa-biasa je la. 

Kalau tanye pasal lagu apa yg tengah hot kat radio, mintak maaf aku memang tak tahu sebab da setahun aku tak dengar radio. kat TV? Sama jugak. Apa yang penting skang ni.. NAK KAWIN!!! Erk.. Ok Bye..

P/S: Masing-masing ada kekurangan dan kelebihan =)

 



Tag : emovere
11 Komentar untuk "Old Skool Stuff"

MQ sama dgn cik rongoks.. BSB.... Malay band pun layan jugak...hahaha.. New boyz la, yg lain dh lupe..

Amboi tak sabar nak kahwin nampak..hehe.

tak pandai lagu omputih dulu..hehe

tue dia..hehe..kawin nnti jemput la ek hehe

suka weslife and blue, simple plann.
tapi simple plan belum olskool lagii. hehe

dulu sk sgt dgn kumpulan westlife.. siap beli kaset ori lg.. hihii

kahwin!!! sungguh menakjubkan...

wah..nolstagia semuanya nih..!

nur dulu layan westlife..hihihi

dya sampai skrg still lagi setia dgn simple plan....

mak dara layan lagu Air Supply dan paling peberet Dave Kozz hehehehe bila banding lagu yg mak dara dengar dengan lagu2 yang adik dan semua para pengomen dengar tu baru rasa diriku benar benar telah tuoooo hehehehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top