Special Offer

Author

Advertise with Exabytes

Assalamualaikum

Cuaca sejuk2 mcm ni layan kopiko panas perghh memang syiok la..




Nampak banner kat atas tu? Hari tu Kak Ina [Intan Berlian] ada wat entri pasal Exabytes.
Last friday aku apply la utk [Exabytes 100 Blogger Ads Program]. Mana tau ada rezeki kan. Berbekalkan traffic bulan lepas aku pun print screen and hantar la kat pihak Exabytes. Alhamdulillah pihak Exabytes accept and they said akan bagi banner by this week. And today aku da dpt pun banner tu and terus up kat bawah header blog. :) 

Kalau korang rasa korang memenuhi kriteria kat bawah ni boleh la try apply. Tak salah cuba kan? 


Selamat bekerja semua.. Ari ni sejuk je cuaca.. Kalau la dpt melepak kat library baca buku alangkah indahnya dunia. Ok Bai.. :)


P/S: Menyusun strategi hujung tahun... :)

 

8 Komentar untuk "Advertise with Exabytes"

wahhh tahniah naniey..ayu tak layak lah..selalu 100+ ja rasa..huhu

sebut library, jom2 kite ke library negara.. syok kalo lepak sana lama2.. :)

dya tak cukup syarat..huhuh..xdpt nk join

tahniah!!

bagusla.. nanti awai bln dpn mesti dapat cek.. :-)

dpt tambah duit belnaja poket kan.. hihii... mcm akak ni, dpt tambah tabung alisha la.. hihii

alaa..tak layak la pula nak apply..

teringin nak apply..tapi takut jejas nuffnang...biar dululah..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top