Special Offer

Author

Desperately, I Wish..

Assalamualaikum

Yeayy esok Sabtu.. Tapi masih tak tahu mau buat apa and da tak mampu lagi untuk aku merancang weekend aku. Ikut hati je la.


Nampak gambar kat atas nih? Seriously hati aku suh aku langgar peraturan hostel je. Mau je aku beli mixer and oven so that aku boleh baking anytime. Tangan aku da gatal nak baking tapi terpaksa tahan. Nak tunggu balik raye alahai lambatnye lagi. Susah jugak jadi budak hostel kan? Tapi lagi susah kalau aku sewa rumah. Kenapa? Aku ada alasan tersendiri. So, tutup mulut simpan kat hati je. Kat KL ni ada ke buat perkhidmatan sewa dapur? Confirm tak de kan.. Ok Bai... Have a good weekend peeps.. 

P/S: Please alert dgn persekitaran bile keluar ok? Malang tak berbau 


Tag : emovere, mixer, oven
11 Komentar untuk "Desperately, I Wish.."

wah .. mesti terer bab bab pastry nie, hehe :D

ayu pun berhajat nak beli tapi susah dok umh sewa dgn yg lain.tkt nti bil mlambung susah plk..mcm rsepi teringin nk cuba..hehe

mixer tu..nur pun dalam perancangan nak beli..tapi xtahu lagi bila...hihihi..

xpe nanie, nanti de umah sendiri nanti boleh baking puas2.. :)

Akak dulu selamber jer bawa periuk nasi and kettle. Lepas tu siap menggoreng, stim semua pakai periuk nasi tu. Janjiii perut berisi. Kami share ramai2... Tapi memang kena cari yg sekepala la. Kalau x, sure ada yg report.

meh2 sewa dapur rumah akak.buleh tumpang rasa.hehe...

wah... mesti pandai masak ni kan.. bestnya :-)

beli jelaa..nnt boole sorokkan..hihihi..happy weekend..(^_^)

wahhh
mesti fav hobby baking cookies and pastry semua tu kan?
:)

haaaa ni mesti pandai masak kan hihihi

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top