Special Offer

Author

Individual External Membership Form

Assalamualaikum.... 

Bertemu di entri kedua pada 24 Ramadhan. Minggu ni minggu yang meletihkan sebab minggu ni banyak benda nk settle especially report and benda yg nk kena pass pada admin. Borang cuti pun tak isi lagi. Wahaha.. Lambat kan? Saje lambat-lambatkan sebab sure lulus. Aku berhak ke atas cuti tahunan aku. Bulan depan baru aku masuk ofis balik. Lama tak aku cuti? Korang cuti berapa lama?



Lepas raya confirm banyak keje yang sedang menanti aku. Nampak borang kat atas tuh? Seharian aku try nk access tak lepas-lepas sebab tenet tahap siput oink-oink. Finally dpt download borang. Yg pastu bukan borang sambung Master. Itu borang utk apply kad keahlian library um. Dari aku buang masa duk meringkuk atas katil hari minggu macam ular sawa kenyang telah ayam dua tiga ekor, lebih baik aku spent time kt library. Buat research sikit before sambung study. Semoga dipermudahkan segala urusan aku. Amin Ya Rabb.. 

Tapi yang sedih tak dpt pinjam buku sebab deposit die tinggi sgt. Kalau pinjam dua buku kena deposit RM600.. Baik aku beli buku sendiri kan. Nasib sebab aku ni alumni jadi membership tu mampu la aku nk bayar. Ada sesapa pernah dtg library UM buat research? Library dinasour tu. Nak gelak aku masa aku dgr dorang gelar library dinasour. Rupenye sebab banyak bahan lama2 kat situ and ada student dri UKM,UPM,UPSI, UiTM datang cari bahan kt situ. 

Semangat nk ke library pulak dah!!! Aku tak pernah jejak kaki lagi ke National Library. Anyone??


P/S: Minggu ni dpt keluar hari2 ngan Lurviey... 


9 Komentar untuk "Individual External Membership Form "

bulan depan masuk balik? perhhh, lama sungguh cuti. i seminggu je :D

kena ready nak belajar balik ye nani. hope semua urusan dipermudahkan. ;)

singgah sini utk pertama kali. Semoga kita dapt mengeratkan silaturahim bersama ketika berblog :)

seminggu lebih la ni bercuti..wahh...

ingat nak sambung belajar kat situ..hehe

perghh..lamanya cutii..! jeles ni.. nur cuti seminggu je...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top