Special Offer

Author

Sikit Je Lagi..

Assalamualaikum

Entri kedua menyusul. Da settle tang Pembahagian Harta Pusaka dan Wasiat. Skang rest otak kejap sebelum sambung bermesra dengan numbers. Juling mata tgk number ari ni. 

Di sebabkan hari ni da masuk hari kedua di bulan Ogos, baru teringat nk check stats kat nuffnang utk bulan July. 
Bile tgk PV arghhh sikit je la.. UV da lepas target PV plak tak lepas... Grr.. Da nme bukan rezeki mcm tu la.. ak pe usaha lagi utk tingkatkan PV and UV tak pun maintain.. 

Bula Lepas

Hari ni
Terima kasih kepada Blogger yg awesome yg singgah menjenguk, pengomen tegar yg sudi komen.. Keep it Up.. Tak kurang jugak haters and stalker yang sentiasa menjenguk blog ini then mereportkan kepada someone. I know you.. As long as you tak ganggu hidup I then ok la.


P/S: Indonesia Export Jerebu lagi?



Tag : emovere, report
10 Komentar untuk "Sikit Je Lagi.."

wahhh terbaiklah mmg banyak..cmna nak mningkat cmni naniey?

wahh. banyak giler visitor. tahniah :)

perghhh..hebat gilak..!
betul ke jerebu dari indon....?
mmg suram je hari ni..!

wahh banyak tu naniey. cik na nak sampai 100 pun susah. huhu..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top