Special Offer

Author

Gangnam Style??

Assalamualaikum

SEKARANG ini orang ramai asyik bercerita tentang Gangnam Style, lagu dendangan Psy, penyanyi hip hop dari Korea. Ternyata penyanyi yang nama sebenarnya, Park Jae Sang, 35, berjaya mencetus fenomena 'Gangnam Style' di seluruh dunia. [read more]  Di petik dari Utusan Online


Benda ni kecoh time raya ari tu and aku mmg tak de masa nk cari apa benda la Gangnam Style ni. Nama pun da menakutkan. Style apa la. Mampu tgk org duk tweet and share kat social net je. Ari ni aku berkesempatan tgk apa benda la Gangnam ni.

Pendapat peribadi aku *lain org lain pendapat

Oh my, teruknye tarian nye. Ntah pape je. Elok pergi buat aerobic or zumba. Tu lagi better la. Tertengok plak yang pakai tudung, tutup dada, baju longgar tapi menari da rupe apa da. Aku ckp nnti kang ada plak yg tak puas hati.Pakaian tu kalau da sopan bersikaplah sopan sikit. Janganlah duk terkinja-kinja mcm tetttt. Tak pun tukar pakai seluar kalau da sangap nk bergangnam sgt.

Hari Rabu aku ckp ngn adik aku and she said Uni die time cheer kena buat Gangnam Style. Bengang gile die. Bygkan bebudak tudung labuh kena joget mcm tu, I mean freshies la. Die lak senior yg handle bebudak baru. 'Sporting biarlah bertempat'

Entri ini sekadar luahan tentang apa yg aku tgk just now. Tak de betul or salah pun pendapat ni. Masing-masing punye pendapat dan minat yg tersendiri. Aku tak kutuk sesapa pun tapi sapa yg makan cili die rasa pedasnye


P/S: Opoq tgh tidur lena lepas mandi td. Syok la kau..

Tag : emovere
8 Komentar untuk "Gangnam Style??"

seriously mengarut benda ni..huhu..

*pendapat husna plak..=)
ohoo..masa first dgr kat radio rasa mcm x best..
tp bila dah tgk video dya mcm ok laa..dgn lagu yg rancak..tp husna x amek serius pon..xde menari2 style dya ea..just utk halwa telinga jee..=)

ee..dya mmg xmint lansung tarian tu..

saya pun tak suka tengok tarian tu,macam kelakar je tau..

ehh...xkan pasal gangnam pun kena paksa kot..!

kena repot ni..agak2 la..jgn paksa2... xeloklah benda2 mcm ni..!

psstt... nanie jeles la tu..opoq tido lena..hihihi

sya suka lagunya yg rancak tp tarian ala kuda 2 x le pkai lah....

sy langsung tak minat n tak suka dgn 'fenomena baru' nih :p

hai...

jemput ke my giveaway
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-mau-novel-dari-onenie.html

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top