Special Offer

Author

Rumah Terbuka Ustaz Sayang Anda

Assalamualaikum

Hari Ahad yg lesu, tak sihat dan selsema. Plan nk jumpa Lurviey pun terpaksa cancel. Kena rest sebab sok nak masuk office plak. Pagi-pagi kemas bilik sampai selsema makin menjadi lebih teruk. Ubat plak tak de. Aisehh.. Now better sikit dari tengah hari tadi even hidung pening.

Tadi jenguk pages  [Koleksi Printscreen Soal Jawab Ustaz Azhar Idrus (Original)] nampak la poster kat bawah ni, makanya aku yg tgh ringan tangan ni nk share la ngn korang mane tahu that day korang free and nk pergi kan.


Semua ustaz2 yg famous amos kot. Mcm best je.. Latest aku baru kenal Ustaz Haslin. I mean kenal melalui rancangan Tanyalah Ustaz masa balik ari tu.  Dua hari aku tgk, dua hari tu la die duk nyanyi lagu Najwa Latiff Kosong. Mama ckp tu belum lagi nyanyi lagi Hindustan. Hehe.. Pengantin Baru pun ada jugak.. Sapa lagi kalau bukan Ustaz Don. Artis yang berhijrah pun ada.. Ramai kan skang yg da berhijrah. Alhamdulillah.. Imam Muda pun ada jugak!! Wah.. Mesti best pengisian semasa Rumah Terbuka Ustaz Sayang Anda tu nanti. Yg penting jangan lupa bawak Yasin dan Sejadah.



P/S: Sekadar Berkongsi..

5 Komentar untuk "Rumah Terbuka Ustaz Sayang Anda"

best tu ramai ustaz2 famous ada.. sila la pergi, kita jauh =) Haah, ustaz Haslin tu kelakar, tengok gk kt tv 2hari ni =)

jauhnya..kalau dkt dh pergi dah..

ustaz hasli tu, kat taiping ni panggil ustaz bollywood..:)
selalu gak berceramah di taiping ni.. :)

yg pasti 8hb ni, pasti penuh..!

last bsaturday .. chenta nak beraya di rumah makcik di S.alam .. lalu keramat ... ada rumah terbuka pasukan hijau .. macam nak joinn!!
tapi tak sempat .. jal;an dah start jem .. kene kejar !!

^___~

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top