Special Offer

Author

Tablet Situ Sana Sini

Assalamualaikum...

How are you today?? Happy Saturday. Kejap je da sabtu :) Hari utk merehatkan diri and mengosongkan kepala otak dari work stuff. Masa utk tambah ilmu, tambah tenaga dan workout!!

Perasan tak skang zaman tablet. Situ sana sini mesti nampak orang orang pegang tablet. Lelaki ngan games and perempuan ngan FB (bdasarkan pemerhatian aku). Aku pun decide nk tablet jugak tapi tak nak la beli yg riban2 sebab tujuan utama aku adalah utk membaca. Senang nk download e-book. So lebih besar daripada iPhone bile nak mbaca. Tapi aku prefer physical book lagi sbb leh conteng and take note benda yg penting.

Ada org suggest beli Galaxy Tab or iPad. Tapi dari beli benda ni baik aku tambah berapa rat je lagi da dpt kamera DSLR. Hehe. Biasa before beli gadget aku check review dulu then baru leh decide. :) Nasihat aku before beli gadget sila buat research dulu. Jgn terpedaya ngan harga yg murah sbb specs die mungkin mcm tett. Salesperson nk commission je. Hati-hati ok especially tablet buatan ____ .

Welcoming my new android/tablet. Tak boleh blah color pink tu. Semalam da abis baca dua ebook masa tunggu Lurviey. Ari ni ada 5 ebook baru download. :) Yg kurang best bulan ni tak beli buku. Rasa tak lengkap perbelanjaan aku bulan ni sbb tak de buku. Have a great weekend!!!


13 Komentar untuk "Tablet Situ Sana Sini"

wahh...pink kalerr..!
cun2.. :)

bape rm nanie..?
jenama ape..?

haishh..byk tnye lakkan..

oh yerr...dah kira ebook tu gnti buku2 yg di beli setiap bula laa.. :)

bagusnya dia...rajin membaca,
akak teringin jugak nak ada benda tu tp belum berkesempatan tuk memilikinya...hihi

senangkan sekarang. semuanya tablet,,

pink..wahhh..bagus2 rajin mmbace... :)

kiutnya pink kalerrr.. :)

dah boleh baca e-book, so tak yah beli buku lagi. boleh spend utk benda lain. :)

huhuhu kalaulah kite pun rajin membaca macam akak jugak.. hehe ;)

wani ni baguslah.. rajin sungguh membaca :-)

wahh beznya..mhl x nani??pink gtu..hihi

naniey! kaler pink! lagi ohsem dari tablet zera! nakk nakk!

haah mmg trend dik... akak dah beli galaxy note 10.1... dia punye function tu yg best sbb leh buat ape saje... mcm nak wat note ke hape... nak wat minit meting ke? semua leh....

btw, comel la tab tu kaler pink lagi....

sya minat juga tp belum lagi mampu nak memilikinya..ada benda lain yg lebih penting

tablet brand pe ek? ok tak? hehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top