Special Offer

Author

Aku Makin Tinggi?

Assalamualaikum

Selamat pagi Isnin.. Cepatkan masa berlalu? Tak terasa da di penghujung tahun di awal bulan. *winkwink*
Btw semalam balik dari jumpa Lurviey then as usual jenguk blog kejap tapi guna phone je la. Sekali tertekan button delete. Abis komen2 kalian yang komen. :( Itulah yang jadi bile otak pusing. Grrrr.. Terkilan nih.. 

Nampak tajuk entri kat atas? Aku makin tinggi? Al-kisah semalam selesai makan nasi kandar di Keramat aku ajak Lurviey ke Book Excess, Amcorp Mall. Nk tgk buku 'true crime' tapi sadly tak de yang menarik. Tak pe la.. Abiskan baca dulu apa yang ada. Tamakkan? Tamak ilmu tak pe kot. Lepas tu pergi beli spray bottle utk air mawar sbb botol yang aku beli di Watson dah hancur. Biasa la tangan ganas memang macam ni. :P


Da settle beli apa yang aku nak then masa nk balik Lurviey suh timbang. Seriously aku tak suke nk timbang sbb last time berat aku sgt la jatuh mendadak. Tapi bile timbang semalam ok paras yang boleh di terima. *senyumkembali. Cume kena work hard la kalau nk gain weight. Mungkinkah? Lepas tu tgk ketinggian. *gosok2mata* Eh asal makin tinggi ni. Naik 4cm. Wowww... Nampaknye lagi susah la aku nk pakai heels!!Terjawab sudaa persoalan yang bermain di benak fikiranku mengenai seluar aku yang makin senteng. Tak selesa ok!!! 

Adakah penimbang tu yang salah atau memang betul aku makin tinggi? As apa yang aku belajar dlm kelas psikologi perkembangan, rasanye umur aku ni tak boleh naik tinggi da.. *wondering*  Jawabnye kena beli seluar baru la.. Banyak yang da senteng.. :( Da la susah nk cari seluar size aku. Grrrr.

P/S:Nafsu makan mula berkurang.. :(


16 Komentar untuk "Aku Makin Tinggi?"

Bagi la tinggi kat kak M skit..akak bg berat kat Nani..ha ha..

aik..nani makin tinggi? hehe....xper, jangan makin ketot dah..hehehe

wahh blh tgi lg eh nani..hehe..seluar pn senteng btl la tu kot..hehe

atudiaa..tingginya..
agaknya berapa lar tinggi lurvie kak nani ek?? =P

lah..p mana nafsu mkn?? x sihat ke??

wah, tggi gak sis ea..

p/s: leh je..t bg aje..hihi.

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat blog tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

tingginya..akak punya tinggi 155cm je

172...? tgginyaaa..
nur 152 jeee..huhuhu

tingginya nani. miza kalau gi mall suka juga timbang berat n ukur tinggi. kadang ukuran macam tak betul takpe yang penting berat badan. hehe

kalau makin berat tu normal..makin tinggi tak penah plak dengar..hehehe

err.. makin meninggi? huhu.. betul la kot dah seluar senteng. serius tinggi.

bestnya nani tiggi... akak pun kalu leh nak tinggi cam nani tp xdapat... hahah

Wahhh tingginye....dah nk sama hubby deqla tu...huhuhu...

tinggi nya nani..tinggi dya 150 je.haha

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top