Special Offer

Author

DIY: Wrap Sandals

Assalamualaikum

Selamat pagi Khamis. Mood tertinggal atas katil bawah selimut tepi bantal. Jadi mood kureng umphhhh ari ni. Sapa suke DIY meh sini nak share ni. Ohsem gile sandal ni and nampak tribal sgt!!! Follow je mcm gmbar kat bawah ni. Dah siap boleh la pakai jalan-jalan tepi pantai.. 

Bahan-bahan: flip flops, scarft dan gunting.  


Teringin nak buat tapi aku tak de flip flop mcm ni and memang tak kan beli pun. Sebab aku tak suke pakai flip flop. =) Selamat mencuba!!

Sumber: FB

P/S: Aku nak seru mood yang tertinggal.

39 Komentar untuk "DIY: Wrap Sandals"

nani, comel kan...tapi nak buat ni bila la agaknya...huhuhu

comeynya...hehe..sory lmbt trjha nani..huhu

comel tapi tak suka pakai yg mcm ni

cantiklah...nk cuba lh..tpi xreti..haha

nanti lunch kak intan buka fb...kalau nak pm kat blog komen pon ok, kak intan x publish..huhuh...

nani makan apa pg n?

AJ tak reti pakai flip flop jenis macam ni....
Rasa macam tak pakai selipar...
So tengok orang buat dan pakai je la..
Hehehehehe....
Kalau high heels.... YES im number 1 !!! =P

cantikk..!
Tapi nur tak suka pakai lilit2..hihihi

Pergh dr biasa terus jd luar biasa

wah kreatifnyaaa nampak cantik sangat!

terus jadi macam baru. kreatif.

mood tertinggal kat bilik ye nani. :)

menarik!!
tp sifat malas tuh menguasai diri..=P

Ada flip flop leh la buat kak intan. Nani xde flip flop jdi xdpt la nk buat

Rimas sbb lilit2 eh yui :) silap2 leh gtal kaki if hujan n basah. Adehh

Silakan buat :) hehe.. Kt heels pun leh. Tp bkn mcm ni la :)

High five!!! Kan.. Mcm xpakai apa2 je. Baik jalan kaki ayam. Hehe. Heels jgk yg syiok

Rimas eh nur? Letih jgk nk melilit. Kena lak masuk tmpt yg kena tgl flip flop ni. Jenuh lerrrr

Color die yg striking tu nmpk lgi menarik kot :) mcm hawaii daa

Haah.. Hrp esok da tak tertinggal :) heee

If mls flip flop tu mcm yg ori je la. Hehe.. Nk mcro shawls pun satu hal da kan?

wah... terus jd cun melecun.. hihii

Tu la dri biasa terus jdi menarik bombastic!

Wahhh...asal kreatip selipar pun boleh jd cun!

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top