Special Offer

Author

Hadiah Hari Jadi

Assalamualaikum

Ngeee... Happy bile hari jadi dapat hadiah?? Cukup la dengan doa orang2 yang tersayang. Mendoakan kesejahteraan hidup aku. Dulu zaman duk kat rumah selalu papa yang beli kek then makan ngan fams je. Tapi bile da makin tua and duduk jauh diperantauan orang ni no more. Cukuplah sekadar wish tu pun da buat aku senyum lebar. Tapi yang syok adalah 'Sapa yang wish dulu' - Adik beradik aku or Lurviey. Wahaha.. Sampai mcam tu skali. :P Last year adik aku awal2 lagi wish and tnye sapa yang first wish. Die or Lurviey. Tahun ni sapa ye yang wish dulu?? :P 
Apapun bukan itu aku nk citer. Sebab hari lahir aku dlm masa dua minggu lagi. Aku nk citer aku dpt new BE. Bukan mudah nk dpt BE lately ni. Zaman aku tak aktif dulu selalu dpt tapi earning pun ciput je la cuz time tu sibuk duk fokus ngn praktikal and counseling session. 


CPUV Campaign yang tengah menari di blog aku skang ni adalah Sunway Education Application. Terima kasih Nuffnang sebab kasik BE baru. Leh la cepat2 cukupkan tabung nk beli Kamera DSLR. :) 

Setepek laporan traffic bulan lepas


Tips traffic tinggi? Aku pun tak pasti..Tapi aku setuju dgn Kak Ina cakap di entry beliau -> Tips Maintain UV. Lurviey ada inform aku suh download baca tentang Teknik Psikologi Traffic. Tapi aku masih belum download lagi.. Kalau nk tahu boleh la try download kt bawah ni ye atau klik link ini untuk thu cara tingkatkan UV. http://www.psikologitrafik.com/hop.php?ref=uptraffic


Balik nanti la kot aku try download nk check.. Rasnye traffic sedia ada da maintain. Alhamdulillah tapi tak salah kalau nk up lagi. Sambil menyelam minum air. Makin hari makin syok berblogging. Bukan sebab duit tapi kepuasan. :) 

P/S: Menanti voucher MPH. Tak sbr nk shopping kt MPH :P 

19 Komentar untuk "Hadiah Hari Jadi "

dah lama tak dapat BE.

Perghh. uv dia. tinggi kottt.. waaa. jeles. haha

wah tahniah cayang ..hhehe...suke tgk...kak intan kalau "tekan2 kat blog kawan" tamau ckp takut kena tangkap..apapun Happy Birthday dear! or Happy Belated Birthday!!!!muahks!

nani...tingginya idung nani (bukan bermaksud sombong) tapi tengok gamba nani, tajam hidung...kak intan idung kemek..x macam nani..hehehe..nak idung leh??:p

waa..bestnyaa...tahniah...:) happy birthday..:)

tahniah nani:)
uv pun mantop dan teruskan menulis. selamat berblogging :)

wahhh benya nani dpt be lg..ayu pn png psl be ni..yg ctr ayu lg lah xda percent pn..huhu

dua sekali gus..nak satu..=P

teruskan semangat berblogging..=)

rezeki..rezeki..!
nuff beri hadiah hari jadi dekat nanie ni... :)

tahniah ye.rezeki hujung thn la ni.moga berterusan...First time sy msk website akak ni.sronok ada byk info.bole jd sifu ni,sy nk snaraikan dlm bloglist sy bole ke ..

wahhh... tahniah nani! tinggi UV tuuu... tahniah2!! :)

wahhh..teruskan usaha anda..salam perkenalan ..

awalnya dapat hadiah hari jadi. huhu.. cikna belum pernah dpt BE.

suka tgk uv blog nani ni.. tinggi betoi :-)

*pasal akar kayu tu, ok je CNY pun.. thanks tau :-)

Hye naniey...fuhhh ingatkan besday naniey dah lps...rs berslh pulok x wish tau...sbb dah lm x mai jengok sini...huhuhu...mcm biase on9 kat henpon..haha...tahniah tau awal2 dpt besday gift... ;-)

tahniah nani..bestyerrr
wow tinggi la uv nani..hebakk tu

tingginya trafik nani..dya punya pun xsebanyak tu

suke2..
tahniah naniey ;D

done 4 u :D

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top