Special Offer

Author

Random Food Tip #1

Assalamualaikum..

Ramai yang keluar ari ni kan? Ramai jgk la yg akan mam kat luar kan? Aku tak keluar ari ni and spent time dlm bilik whole day update planner and revision. Nasib Lurviey da bekalkan lauk ayam n keli bakar. Tugas aku kena masak nasi je. Sayur? No vege.. Yg ada mushroom. Tp tak decide lgi nk masak mcm mne.

Di sebabkan ramai yg keluar ari ni and agak tinggi kebarangkalian mereka yg keluar ini mengambil minuman berkarbonat.. Dengan gigihnya aku print screen dan persembahkan di sini. Sekadar mengingatkan dan berkongsi. Selebihnya atas diri sendiri. Badan sendiri kan?? And for me aku dlm usaha nk kurangkan pengambilan kopiko. Nk cut terus susah sikit. Tapi boleh jika mahu.


10 Komentar untuk "Random Food Tip #1"

dok rumah je kebetulan potet balik sini. cikna dah lama pantang minuman berkarbonat & caffein. doc ckp dua2 minuman tu sgt tajam utk perut.

InshaAllah nani. mesti boleh punya. reduce sikit2 k. :)

deno tak berapa boleh minum minuman berkabonat... kalau sebelum sakit pun mmg mcm tu, dari dulu... bila masuk air dlm mulut walaupun sikit rasa sakit dalam mulut... xtu nape... tapi jus takpe..

Nur keluar...
keluar gi keje...huhuhuhu...


caiyok nani..!

tadi minum banyak masa tgk wayang. cmne ni nani? :O

husna layan air bkarbonat pon time ada majlis yg jamu air mcm tu..haha..

Banyaknya kandungan gula..nasib baik akak x suka minum..

dalam lama tak minum air berkarbonat..Chayok2 utk diri sendiri

Baiknye lurviey bekalkan lauk..hihi...haihh deqla suke minum air coke or pepsi....alamakkk...

dya suka minum air carbnat.haha..nk stop juga lah

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top