Special Offer

Author

The Power of Weakness

Assalamualaikum..

Happy Sunday everyone.. Da charge energy before masuk kelas/ofis esok?

Berbalik kepada teka teki semalam tu. Kebetulan hari Jumaat ari tu duk buat pengiraan then test la power ingatan tang teka teki zaman sekolah dlu.. Nk buat??

Amik kalkulator -
Teka tekinya berbunyi: Ada sorang budak , umur die 17 tahun, 3 kali tak dtg sekolah. Kali pertama, kali kedua, kali ketiga.. Apakah penyakitnye??

So dlm bentuk matematik teka teki ni mcm ni - 1173 x 1 x 2 x 3 = Penyakit

Berbalik pada tajuk entry aku just nk up apa yang aku baca tentang kisah motivasi.
Setiap manusia punya kelemahan sendiri. Aku jugaa.. Jadi tak perlu murung and menyalahkan keadaan :)

17 Komentar untuk "The Power of Weakness"

Selamat petang nani...jangan murung2 ye..hehe..betul apa nani cakap tu, jgn salahkan keadaan

Slmt ptg Kak Intan :)
Xmurung2 la.. Tp melihat mereka yg murung dek kelemahan mereka sendiri.. Adehhh.. Hrp mereka yg berkenaan dpt tukar irrational thinking to rational thinking.. ;)

Hi hi penyakit BISOL rupanya..tu yg x datang sekolah..

Tak perlu salahkan keadaan atau sesapa tapi cuba perbaiki kelemahan tersebut..

owh..hehe..ada jugak jenis permainan tu dulu..tp x teringat plak yg bisol nih..=P

husna done nuff..^^V

Hi pretty! azwa singgah melawat blog awak yang sangat comel plus plus ni :) hehe..

Jemput join GA ni. Tarikh tamat ialah pada 10/12/12. CEPAT! Join sebelum terlambat! :)

http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

as salam

di sebalik duka pasti ada sesuatu yg lebih manis..selalu ingat camtu je..murung tu memang org takleh nak elak cuma jgn terlalu ikut sangat kan :)

Ye betul Kak M.. Kena la betulkan kelemahan tu.. Rugi je murung2 nih :)

Zmn sek duk main kalkulator teka teki benda ni je la. Nth sapa la punye idea nih

If ikutkan hati, diri sendiri yg rugi. Sedangkan hidup ni kjap je. Jadi nikmati hidup ini. Yg lemah diperbaiki. Thanks Kak Tiha dtg singgah :)

so true. kelemahan tu sebenarnya memberi kita pengajaran & kekuatan utk memperbaiki diri kearah yg lebih baik kan.

Like 100% Chic Na :) If tak baiki smpai ble pun tak improve :) jdi harus ada inisiatif utk perbaiki diri sendiri :)

as salam

kiwi kuning n hijau tu senang je nak tau..kalau kuning mmg nampak kekuningannya dari luar, pastu dia ada tulis gold kalau hijau dia tulis green..lupa nk inform :)

lamanya tak jengah blog awk dik... makin cantik n simple... i like....

setuju...kalau xda masalah bukan hidup namanya tue..hehe

masalah tu yg mematangkan n menjadikan kita lg kuat...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top