Special Offer

Author

Pesta Buku PWTC 2013

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Entri khas bagi pembaca buku. Yg suka kumpul buku tak baca pun boleh jugak.. Semua event ni kat PWTC .



January 2013
Pesta Buku Malaysia
Date:30 January 2013-03 February 2013
Venue: Tun Razak Hall 3
Organiser: Persatuan Kontraktor Buku Malaysia
Contact Person: En Amran Alias
Phone: 03 4042 0099

February 2013
Book Expo 1 Malaysia
Date: 01 February-03 February 2013
Venue: Legar Putra
Organiser: Yayasan Pembangunan Buku Negara
Contact Person: Tuan Haji Hassan
Phone: 03 2078 6102

April 2013
Pesta Buku 2013
Date: 26 April 2013-05 May 2013
Venue: TR3, TR4, Legar Putra, Tun Hussein Onn, Tun Dr Ismail, Pelantaran Putra
Organiser: ES Exhibition Services Sdn Bhd
Contact Person: Mr Peter Chong
Phone: 03 9130 2186

Remarks ur planner. Macam-macam event kat PWTC tapi ari ni iolss share pasal Pesta Buku je. byk lagi event like Matta Fair, Pameran Pengantin, Baby Expo, dan lain lain..


P/S: 13 da siap 7 lagi.. Adesss 




12 Komentar untuk "Pesta Buku PWTC 2013"

AJ nak pegi yang APril tu kot.....
Actually kat mana nai tengok ek??
Nak tengok bila pesta kasut.... Kalau ada tahun ni la...

kalau dekat dah laam nur serbu.. :)

tahun 2011 nak pergi tp jem terus tak jadi

Mesti meriah...inshaAllah nk p la...bkn jauh mn pun...hihi...

boleh gak terjah neh...hasben minat gak mencarik buku2 neh...

kalau nak buat pesta buku besar2 mesti kat blah2 sana..knapa x kt sini jer..-.-

kalau dekat mesti deno pergi! dah lama tak borong buku ni... tunggu pesta buku di terengganu je la nampaknya...

time pameran best sebab diskaun giler2...:)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top