Special Offer

Author

Traffic December 2012

 اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Bertemu lgi di entri kedua pada hari pertama tahun 2013. Semua excited kan dengan azam baru dengan harapan baru. Moga semuanya dipermudahkan oleh Allah S.W.T. Aameen Ya Rabb.. Kite manusia hanya merancang dan Maha Menentukan hanyalah Allah.  Seperti yang di janjikan dalam entri [NanieyDotCom 2012] semalam ari ni nak up traffic dari nuffnang. UV sikit turun compare dengan last month tapi PV maintain.

Ingat nak check keyword from Nuffnang tapi tak dpt retrieved. *kuciwa. Ok la tak pe lah. Setepek kenangan traffic bulan lepas. Tanpa pembaca tak de la angka kat bawah ni. =)

Abaikan  Dec 30 tu. cacat je tgk. Dec 31? Tak masuk lagi.. 

 
Sebelum saya mengundur diri, jom kita sama-sama baca amalkan agar hati kite semua dilapangkan dan urusan kite dipermudahkan. Bismillah...

 Laa ilaaha illaa Anta subhaanaka innii kuntu minazhzhaalimiin..
 'Bahawa tidak ada Tuhan selain Engkau, Maha Suci Engkau sesungguhnya aku adalah termasuk orang-orang yang zalim' (QS: Al-Anbiya:87)

Jazakallah Khairan

P/S: Asal ari ni rasa berdebar2 ni? Excited! Moga Allah permudahkan segala urusan kite smua. Aameen Ya Rabb.




16 Komentar untuk "Traffic December 2012"

selamat tahun baru.. semoga trafik di blog cik naniey akan jadi lebih awesome lagi drpd tahun2 sebelum2nya... hehe... :3

semoga tahun ni akan lebih meningkat lagi

Tingginya tarfik blog nani :)
Nak juga macam ni :)

amin...

psti sesuatu yg indah menantu kamu. rasa debaran d jiwam mmg btul2 mengujakan

PV nani ratus2 ribu tu. happy blogging k. :)

wow ! kekalkan trafic yg awesome yea . nk dpt duit bnyak dr nuffnang neyh :)

wah..banyak 2..huhu:)

insyaallah lepas nie akan semakin banyak:)

happy new year nanie..wah banyak UV

happy new year nani..
wow banyak2..terbaekkk la nani :-)

terbaiklah nanie..!

psst..debar2 nape tu..?

Hope tahun ni trafik blog Nanie makin dasat yea

homak aih..bnyak nyaa..*-*

aik..berdebar napa tu kak nani?? =D

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top