Special Offer

Author

Wangsa Maju-Petaling Jaya

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Sabtu ari tu keluar awal teman Lurviey renew licence kat Pejabat Pos Wangsa Maju. Memula pergi hari jumaat tapi time tu da pukul 8 lebih jadi orang kat kaunter tu ckp boleh dtg esok (sabtu) pukul 11pagi-3ptg untuk renew. Settle!


Alang-alang di Carrefour Wangsa Maju, singgah la sat beli ais krim Kings. Elok la kan tgh panas terik makan ais krim and off to Amcorp Mall

As usual kalau da sampai Amcorp Mall ni memang da target nak makan kat Uncle Chilis. Tom Yam!! Masa new year ari tu, saya pergi nak makan Curry Mee tapi tutup. Alahai... Kempunan iolls!! Apa yang kami order??

Tadaaa... Meh saya tunjuk satu persatu...  


Makanan belum sampai tapi air da tinggal separuh. Wahaha... Our fav all da time. Lemonade Sour Plum. Tapi kali ni, saya order Banana Smoothies. Sebab tak puas lagi menikmati Mango Banana Smoothies kat Restoran Bali last month. Al maklumlah, selagi tak de juicer selagi tu la kena beli kt kedai =( Adehhh.. If ada juicer boleh buat Choc Smoothie  mcm Chic Na

Kegemaran sepanjang masa... Tom Yam. Very hot and spicy..  Tapi rasanya kalian da pernah tgk makanan ni kat entri  Uncle Chili Retreat.

Lurviey order Spicy Fish Fillet Rice. Sedap jugak tapi kalau nasi saya lebih prefer ke Restoran Otak-Otak. Next time la eh ney.. =)
 


P/S: Opoq da makin ok.. Alhamdulillah.. =)
10 Komentar untuk "Wangsa Maju-Petaling Jaya"

wooo..serius sedap tomyam..=D

eh..coklat smoothie?? benda baru ea??
mcm sedap je..hehe..^^

sedapnya...huhu..x le tengok ni..fokus2 turunkan berat..hahaha

alahai..terliurnya nur tgkk..!

opoq sakit ke nanie..

dah beli nnti boleh buat mcm2 perisa smoothie. tom yam tu pun nampak kaw & pedas sgt. huhu.. terliur sudah. ;)

Feveret kite sama..mihun tomyam!!

Rajin ye nani pegi Amcorp Mall??
AJ selalu pegi masa zaman sekolah menengah dulu...
Masa tu Mid Valley tak bukak lagi...... So memang AM ni terkenal la masa AJ sekolah dulu...
nak2 nek train 1 station je......
Ermmmm... Nampak best je bihun tomyam tu....

Akak baru lepas layan tomyam..sedap sangat..kalau mai Langkawi kena try tau tom yam kat Jai Cafe..

tomyum??makanan kesukaan dya tu..hihi

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top