Special Offer

Author

Noodles at Uncle Chili

Assalamualaikum

Good Morning peeps. Have a great day. Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk bernafas dan masih dapat menggunakan nikmat deria yg dikurniakan.

Da lama tak up entri makan. Aku suka makan tapi sgt takut nk cuba tempat baru. Kadang harga gempak tapi rasa mcm apa je. Serious rasa tertipu. Tapi ada jugak jenis yang malu nk mkn tempat murah. Takut jatuh standard. Bile makan tempat mahal, rasa mcm diri kaya gile then sudahnye kopak. Sedih bile tgk manusia mcm nih. Ok back to entry.

So di sebabkan teringin sangat2 nak makan Mee Kari, aku ajak Lurviey pergi Uncle Chili sbb Mee Kari die mmg best la. Puas hati sebab banyak. 
Sedapkan. Nampak mcm berapi-rapi gitu. Kari die memang pekat.. ZOOM IN. Saje je kan. Huhu. Tersangatlah sedap Uncle Chili Curry Noodle ni.

Lurviey order Loh Mee. Actually Lurviey pun tak sure nak order apa then bantai je order Loh Mee. Bile sampai telan air liur sbb besar gedabak mee die. And Lurviey plak ada sejarah hitam ngan mee. Tapi aku tak nak amik tahu sbb nanti aku plak yg tak makan mee. :P Nak amik gmbr dekat. Dlm ni ada loh mee, sawi, fish cake, udang, dan kuah tu dipekatkan dengan telur. Rasa die sedap cume mee die tu besar sgt. Apapun respect kat Lurviey sbb berjaya habiskan even he dont like it. Kalau orang lain ni mesti terus tak makan. Air plak we order, Cincau Lime and Lemonade Sour Plum.



Lepas jugak hajat nk makan Mee Kari. Alhamdulillah. 



Location:Uncle Chilis Restaurant, Amcorp Mall,LG, Petaling Jaya
Service: ****





P/S: Sapa suke makan sile komen!!! :) Suggest kt aku kt mane best utk mkn2.



13 Komentar untuk "Noodles at Uncle Chili"

gmba last sekali tu boleh makan tak? hahaha

yeah..mkn juga mee kari..tp tgk pic tu nmpak sedap lh..haaha

wahh dulu suka lepak amcorp mall. mee kari laksa shake pun best. pastu dating/jogging kat tasik taman jaya. ;)

Kt jb, jauhla. Tp klau u mai JB, CiM sugestkan g makan mee kari kt umah anti CiM. Stakat ni, she d best. Hehehe...

husna x brapa minat sgt mee..bnding dgnbihun sup..tp klau dpt x tolak..:P

uishh..1st time tgk lurviey kak naniey..=)

dlm byk2 gmbr tu, yg last tu jugak sedap dipndg...gmbr2 makanan x sudi nk pndg lama2.. meleleh air liur tau!

wahh, tgh2 malam nmpak plak mee kari kt sini, huh...

adeh..tgh2 hujan ni tgk makanan..! mmg berbunyiklah perut ni..huhuhu

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top