Homebase Baker Suzana Cupcake

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Nampak tak iklan comey yang menari kat atas tu.. Ala yang ada gambar muffin kawaii  tu... Meh sini dekat-dekat saya nak citer pasal Suzana Cupcake ari ni..

Ari tu saya ada beli Blueberry Cheese Tart dari Suzana Cupcakes. Fuhh puas hati dapat makan. Sedap, enak, lazat, yummehhhh... Before tidur sempat lagi ngappp kononnya dengan harapan bangun pagi esok naik 1kg. Boleh gitu?? Orang lain la kot.. 


Kecik comey cantik... Yang penting sedap.. Kombinasi blueberry and cheese tu memang yummehhh bile ianya bersatu cair di dalam mulut. I like cheeeseee... Say cheeeseeeeeeeeeee... 4 utk Lurviey, 21 utk saya sorang.. 


Blueberry Cheese Tart ni my fav. Angkara Kak Yana (opismate) la yang bawak time raya ari tu. Kebetulan Huda lak tak makan sangat, makanya semua tart tu saya makan sorang-sorang. 

Selain cheese tart, Suzana Cupcakes ni jugak ada jual macam-macam lagi. Ada muffin, cakes, tart buah, cookies. Serious rambang mata tengok. Comey je kan tart buah tu. Boleh buat hantaran tunang/kahwin. Door gift pun ok.. 


Those yang minat nak menempah tu boleh hubungi Kak Suzana :

Blog

Cer terjah blog Kak Suzana skang.. Khas utk penggemar coklat.. Iolss tak nak citer kat sini.. =) Tengok sendiri okeh...


P/S: Buat blogger kesayangan saya yang belum saya terjah tu tunggu kedatangan saya okeh.  Mungkin esok sebab abis keje ari ni iolss ada keje.. =) 

19 Komentar untuk "Homebase Baker Suzana Cupcake"

Thanks nani..
Ofismate memang cari pembuat semua ni..
Dia nak tunang.... So bolehlah AJ suggestkan kat dia....

Sedapnya blueberry cheese tart tu...

bestnye blueberry cheese ni..lama dah tak ngap :)

wahh..mengancam... :)
kalau nur mkn sebelum tido..bukan naik sekilo..tah2 dua kilo...
hahahaha.. :p

wahh 21 utk nani? utk cikna? hehehe.. nampak pun sedap cheesetart tu. favret cikna gak.. boleh pos ke?

emmmm.... sedapnya!!!! terliur pulak dneo tengok mlm2 ni^^

Perghhh sedapnye.. Deqla mmg suka blueberry tart tu.....nyum3.......

lama dah teringin tat telur..x berkesempatan je lg nih..=(

Suggest la AJ. Nani tgk kat pges td gmbr tart buah. Cntik sgt!!

Hehe.. Sdp sgt.. Kenyang mkn sorang. :)

Hehe.. Sekali sekala ngap best jgk kak :)

Hehe.. Agak2 betul ke mkn before tido boleh gain weight??

Rasa xleh pos kot sbb tkut hancur.. Tp if area gombak or kl ni leh cod or pick up la.. ;) hehe. Ala chic na turun kl dlu la :)

Kfc ada. Tp manis skit. Rumet kak nani penah bgi dlu rasa. Da la time tu first time makan.

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top