Special Offer

Author

Sony Power Bank

Assalamualaikum...

Power bank!!!
Sangat penting bagi orang yang suke online and amat diperlukan bile travel. Bile kerap online dan guna internet bateri pun cepat je habis. Kalau dulu siap ada bateri spare, bile bateri habis boleh ganti yang baru. Tapi kini tidak lagi.. Sebab ada POWER BANK. Jadi tak perlu risau bateri kong nak online bile travel.

Untuk phone samsung boleh la cabut bateri tukar bateri tapi kalau iphone? Memang tak boleh la. Memang puas hati guna Sony Power Cycle ni. Sebab saya memang suka online. Nak plak bile nak balik kampung, memang bosan dalam bas. Jadi untuk hilangkan bosan, online la kan. Kadang tengok movie kat tab. Banyak tengok movie pun bateri kong jugak.. Jadi, penyelesaiannya--> gunakan Power Bank. Hehe..

6 Komentar untuk "Sony Power Bank"

design sony ni slim..
menarik jugak nie..
thanx for sharing..

cantik power bank kak nani..selalu nampak bentuk sekeping je..besar plak tuh..=D

Nur xde power bank lagiii...huhuh

deno pun teringin powerbank ni... senang ke mana2.. henpon pun bleh caj ni.. ;)

memang memudahkan kalo ada power terutamanya time travel kan. ada pulak 2,3 gadget. senang nak charge.

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top