Special Offer

Author

Merasa Jugak

Assalamualaikum..

Masih belum lambat nak ucap selamat hari rayeee hajiiii.. Tahun ni tak balik kampung, raya kat KL. Orang lain tengok lembu kena sembelih, saya hadap lappy settlekan keje saya. Bukak FB, IG, WeChat semua duk tayang gambar raya, juadah raya. Grrr.. Stress plak plus banyak yang nak kena settle. Ni pun banyak lagi nak kena settlekan. Pagi tadi pun paksa bukak mata siapkan dua keje. Alhamdulillah settle. After lunch ada lagi nak kena settle.

Semalam Lurviey datang bawak makanan. Alhamdulillah. Dapat merasa juadah raya especially ketupat. Kat Kelantan susah la nak jumpa ketupat nasi ni. Ketupat palas banyak lah tapi saya tak suke. Lurviey beli lemang tapi tak de kari. Alaaa.. Tak boleh makan lagi ler lemang. Kena tapau kari super meletop kat Suberi Nasi Kandar dulu lah. Emm.. Mungkin esok kot, sebab sok ada discussion. Eustress!

Setepek gambar: Asal nampak macam oily giler dalam gambar kuah kacang tuh. Grr. Kuah dan rendang. Alhamdulillah kenyang. Ok bai. Lunch dulu.

7 Komentar untuk "Merasa Jugak"

ini pun tengah gigih siapkan kerja ni walaupun mata berat...

boleh la tu daripada xde..hehehe..selamat raya dan buat kerja elok2 ye kak nani..;)

aloo...cianyer kat dye...salam aidiadha nani...masha pun tak cuti...huhu

wahh..ketupat nasi. nur kat sini ketupat palas..
tak sempat snap gambar, dah licin..hehehe

selamat hari raya nanie.. :)

salam aidiladha Nani..kat tmp Ai ada ketupat nasi tu.meh la jln2 sini.hehehe

okla tu.. dapat jugak merasa walaupun tak balik kampung kan.. :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top