Special Offer

Review Triple Stemcell Miracle Intense Essence

Assalamualaikum..

Ni entri yang baru ada kesempatan nak up.. Bulan Mei, saya dapat product Triple Stemcell dan Double Stemcell dari Lurviey. Hundred percent sponsored by him. Heee.. So dapat dua botol Triple Stemcell and enam box double stemcell.



Teruja bile dapat produk Phytoscience ni sebab tengok testimoni macam gempak. Cume kurang gemar dengan sesetengah seller DS ni sebab bukan nak promote product tapi lebih kepada cari orang sampai tak nampak da kelebihan produk and kenapa orang perlu consume product. Grrr...

Me punye muke memang sukar di jangka bile jerawat mule membiak melata je kan. But today Alhamdulillah da getting better cume bile PMS, stress, over-caffeine maka timbullah dia. And kalau makan makanan yang ada belacan tanpa diketahui, habislah... 

http://www.naniey.com

My Review Triple Stemcell 
  • wangi seakan-akan bau air mawar pun ada
  • kesan yang cepat.. As you can see my picture, no edit (edit letak watermark je)
  • pori-pori jadi lebih kecil. Yes..
  • kulit jadi kurang berminyak dan muke rasa lembab
  • rasa segar je bile pakai and kesan serta merta. Fuhh.. Name miracle memang le gitu kan.
  • a bit pricey cuz kalau pakai kerap maka cepat habis. Biasa saya pakai before apply pelembab. Ni pun sebab sponsored kalau tak memang tak ler.. Boleh gitu?
Repurchase?
Maybe.

Till then...Salamat..

1 Komentar untuk "Review Triple Stemcell Miracle Intense Essence"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top