Special Offer

Unboxing Derma Roller 540 Micro Needles

Assalamualaikum...

Entri kali ni nak unboxing derma roller 540 micro needles. Dengar macam seram je 540 jarum roll kat muke. Ouchh... Tak nak citer pasal sakit ke tak tapi nak unboxing product je hari ni. 


Saiz jarum derma roller dari 0.20mm sehingga 3.00mm.





Saya order yang 0.50mm.


Mine! Jarum halus je. Tak boleh guna lagi sebab nak kena beli medical alcohol dulu untuk kegunaan sebelum dan selepas. Nanti me update bile da gune. Bile nak gune belum pasti lagi sebab sekarang tak de masa lagi. Till then, thank you...


Entri berkaitan derma roller seperti dibawah ini


0 Komentar untuk "Unboxing Derma Roller 540 Micro Needles"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top