Special Offer

Author

Review Pobling Super Sonic Pore Cleanser

Assalamualaikum..

Yeahhhh.. Another review! I received the product last Saturday. Alhamdulillah I'm so excited, malam tu jugak terus guna. Produk yang agak meletop dan hot macam pisang goreng cheese youuuu.. Pobling Super Sonic Pore Cleanser.


Pobling claims
  • Membersih kulit wajah lebih bersih berbanding dengan pembersihan manual
  • Mengecilkan pori-pori
  • Mengurangkan blackhead


My Review
  • Berusnya lembut dan sangat halus. Kalau tengok dekat baru nampak bulu if tak nampak macam sponge.
  • Mudah digunakan dan membersih wajah dengan bersih especially di tepi-tepi hidung
  • Bagus digunakan untuk cuci muka after make up.
  • Muka rasa sangat fresh compare to manual cleansing
  • Kulit muka rasa seperti bernafas bebas.
  • Untuk pori-pori kalau di pipi sebelah kanan lebih mengecil compare to sebelah kiri.
  • Saya jarang ada blackhead tapi selepas cuci muka guna po bling ni tadaaa.. Timbul satu biji blackhead kat pipi. So produk ni mengangkat blackhead yang memang tak nampak di mata.
  • Lepas guna boleh basuh then keringkan agar bakteria tak bersarang kat berus tu.
  • Berus boleh ditukar tapi so far saya tak jumpa lagi sapa yang jual kepala berus tu je. Anyone?

Repurchase? Yes (kepala berus tu je)


Kalian boleh lihat video cara guna pobling di bawah ini and how it works! Superb!!!!




Sekian sahaja review dari saya untuk produk Pobling.Terima kasih sudi singgah baca... Berminat untuk dapatkan pobling, whatsapp 0179656087. HARGA RM49 SAHAJA. 
  
UPDATES: 
Memandangkan ada keyword yang masuk cari original pobling, meh sini nak inform sikit. Actually mostly pobling yang ada dalam market adalah yang gred bukan original. Harga original rata-ratanya lebih dari RM100 lebih (tapi ada yang jual harga RM80 macam tu. Original pobling ada code. Pobling gred pun bagus and mostly bagi feedback positive. Masing-masing ada hak untuk memilih dan adalah penting untuk kalian tanye detail dengan seller sebelum buat payment. 
0 Komentar untuk "Review Pobling Super Sonic Pore Cleanser"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top