Special Offer

Author

Review Protein Powder Supplement Milk & Egg 21st Century

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
 

Cardio Day! Tapi skip. Alasan kemalasan dan nothing to eat before workout. Ada muesli tapi tak de susu atau yogurt pulak. Jadi lupakan niat nak workout. Plus mata mengantuk gile sebab semalam settlekan fb ads yang problem. Duit ada tapi tak nak charge. Grrrr.. Alhamdulillah. Jam lima pagi settle. Nak update sikit review yang dah lama di peram. Tadaa.. Protein Powder 21st Century. Beli kononnye time tu zaman rajin workout. At least dua atau tiga kali seminggu, body combat.Nak pump body la kononnya. Actually tak nak kasik ada lemak-lemak walaupun badan ni kurang lemak. Haha...  Result? SUPERB! (pengalaman sendiri)


Protein powder ni saya minum dua kali je. Lepas minum kepala jadi pening and nak muntah. Rasanye sangatlah euewww tak leh nak telan. Sumpah pening. Then apa lagi. Pass kat Lurviey la kasik habiskan. So nanti saya nak re-purchase sebab nak pump body balik plus sekarang dah ada shake and take jadi boleh la buat smoothies campur dengan protein powder. Jadi tak de la terasa sangat kan. Ada cadangan untuk protein powder yang best dan tak muak tak? 

Almost 2pm. Nak siap-siap keluar jumpa Lurviey and cari barang.. Have a great monday!

CARA MUDAH NAIKKAN BERAT BADAN! (Bagaimana saya naikkan berat badan 11KG dalam masa 2 bulan)
0 Komentar untuk "Review Protein Powder Supplement Milk & Egg 21st Century "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top