Special Offer

Sosej Telur Untuk Sarapan Pagi


Resepi Mudah | Resepi Sarapan Pagi | Resepi Microwave | Resepi Telur Sosej | Resepi Salad Telur | Resepi Telur


Assalamualaikum

Quick and easy recipe and for sure jadi fave saya bile lapar. Memang sedap, mudah dan kenyang. Boleh makan dengan lettuce, roti, atau dengan nasi pun boleh.


Bahan-bahan
Sosej -dipotong
Telur
Salad Dressing (Thousand Island)
*garam, serbuk lada hitam*-saya tak de bahan ni jadi saya tak masukkan.

Cara-cara
Pukul telur dan masukkan salad dressing (pukul lagi)- *masukkan garam,serbuk lada hitam jika mahu
Kemudian masukkan sosej yang dipotong dan kacau
Masukkan dalam microwave - tutup dengan pinggan atau apa2 penutup (if tak tutup abis meletup2 telur dalam microwave tu tau! - 30 saat
Kemudian keluarkan dan kacau telur anda. Then masukkan lagi 30 saat dalam microwave
Siap!

Rase macam susah je cara penerangan tu. Grrr.. Nah video cara buat kat bawah ni.

 

0 Komentar untuk "Sosej Telur Untuk Sarapan Pagi"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top