Special Offer

Author

RNC's January Beauty Favorites

January Beauty Favorites | Review Silky Girl Color Junkie Lip Polish | Cetaphil Trial Kit | Cetaphil Untuk Kulit Jerawat | Ever Bilena Cosmetic | Daiso Cosmetic

Assalamualaikum 

Jadi busy bee this week. Banyak benda nak kena settlekan sebelum cuti next week. Lega tiket Lurviey dab belikan. And hari ni baru sempat nak update January Beauty Fave 2016. Harapnye bulan ni ada February Beauty Fave kan. Hehe..


Produk yang saya beli bulan ni 



  1. Silky Girl Color Junkie Lip Polish.
    The best best best lip gloss ever! Nak beli lagi nanti. Tapi warna merah kurang ngam sikit dengan saya. Review bertulis mengenai lip gloss ni boleh baca kat [sini] dan untuk versi video ala mat saleh celup boleh la baca kat [sini]
  2. Daiso Lip Gloss.
    Teringin nak try Daiso Lip Gloss dan akhirnya saya ambil yang ni. Sangat woww sebab tak sticky macam establish brand. Recommended dan repurchase if ada warna nude pink. Yang ni color macam orange sikit. Ada light (tak penting pun) dan mirror untuk touch on the go. Hehe..
  3. Daiso Mascara.
    Sebelum ni saya pernah cube mascara daiso yang lain. Tapi tak macam yang latest saya purchase ni. Very wowwww.. Sebab die volume eyelashes dan memang panjang. Waterproof. For sure akan repurchase. Oh ye, mascara ni ala-ala Elofar. Elofar saya pernah pakai tiga pat tahun lepas, beli kat KL Sentral.
  4. Everbilena Liquid Eyeliner
    Kali ketiga saya beli brand ni sebab bukan sahaja murah tapi tahan lame. Ok la RM5.30 untuk pakai hari-hari. Full review untuk produk ni boleh baca kat [sini]
  5. Cetaphil Trial Kit.
    Highly recommend bagi yang tengah mencari cleanser yang sesuai untuk acne prone skin. Full review produk ni boleh baca kat [sini]. Reason saya beli trial kit ni sebab nak cuba cetaphil moisturising cream yang a bit pricey bagi saya if nak beli.. Cetaphil moisturiser memang bagus bagi yang kulit sangat kering dan sensitif. Saya pakai mosituriser die pun best rase. Lembut kulit.. Saya nak pakai after rolling session untuk bulan ni. Daily moisturiser saya pakai Safi je..


Sekian sahaja RNC'S January Beauty Fave. Nanti ada masa saya buat entri khas untuk produk kosmetik Daiso. Heee. Nak beli eyeshadow pallette baru fikir banyak kali sebab yang sedia ada belum habis lagi pakai. Beli foundation je la. Oh ye next week saya share the worst foundation ever! Benci dan menyesal beli.

0 Komentar untuk "RNC's January Beauty Favorites "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top