Special Offer

Author

Numbing Cream Lignocaine Untuk Microneedling

Numbing Cream Malaysia | Harga Numb Cream Malaysia | Harga Emla | Krim Kebas Untuk Dermaroller | Krim Kebas Untuk Microneedling | Rawatan Dermapen Malaysia



Assalamualaikum

Rutin #microneedling setiap bulan untuk menghilangkan imperfection yang ada. Last week misi mencari numbing cream sebab nak gune saiz 1.5mm. Teruja tengok customer muke makin better. Cari kat farmasi Aeon AU2 tak de, sebab mereka tak de pharmacist. Grr. Jadi kena cari kat tempat ada phamacist. Akhirnya pergi ke Health Lane Pharmacy, dan numbing cream yang ada Lignocaine sahaja. Tak de EMLA. Susah betul nak jumpa EMLA. 


Jadi beli la jugak sebab nak rolling malam tu jugak. Harga RM23++. Nasib ada pharmacist mase beli tu. Numb cream ni ubat kawalan jadi bukan sembarangan je nak beli. Kalau dapat pharmacist yang banyak tanye, masaklah. Time saya beli ni, saya yang banyak tanye sebab nak tau kesan dan cara pakai Lignocaine ni. Tak susah pun nak pakai gel ni. Apply gel ni dan biarkan sampai muka rase kebas.

Pengalaman saya guna gel ni tak kebas mane pun sebab masih dapat rase sakit mase rolling. Tapi tahap kesakitan tu seperti saya pakai size 1.0mm tanpa numbing cream. Nanti nak cube cari Emla. Susah betul nak jumpa Emla. Harga Emla around RM35 ++. 

Bagi kalian yang nak buat microneedling kat rumah boleh dan takut sakit boleh la cari kat farmasi. Susah jugak nak cari? Saya ada jual. Boleh baca kat sini -> Krim Kebas Untuk Rawatan Microneedling
0 Komentar untuk "Numbing Cream Lignocaine Untuk Microneedling "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top