Special Offer

Author

Krim Kebas Untuk Rawatan Microneedling

Harga Numb Cream | Cara Pakai Numb Cream | Pantang Larang Pakai Numb Cream | Krim Kebas Malaysia | Numbing Cream For Microneedling


Assalamualaikum 

Masih ingat entri numbing cream lignocaine? Actually bukan cream tapi gel based. So disebabkan masih boleh rase sakit masa pakai lignocaine tu saya cuba cari krim kebas yang lain. Cari yang betul-betul kebas sebab guna 1.5mm mase microneedling treatment tu masih rase sakit nak buat pun macam arghhh.. Sampai keluar air mata sebab 1.5mm lebih panjang jarumnye. Lol. 


So, kali ni saya nak kongsikan dan review satu krim kebas yang saya beli dan cube sebelum jual kat customer sebab ramai yang cakap susah nak dapat krim kebas. 

Krim kebas ni memang banyak digunakan dalam prosedur tattoo, microneedling, body piercing, laser nak buang tattoo, laser nak buang bulu, sulam alis, sulam bibir (permenant cosmetics) 

Cara guna krim kebas ni 
  1. Prosedur dermarolling hanya memerlukan sedikit sahaja numb cream
  2. Gunakan gloves untuk meletakkan numbing cream di tangan anda (untuk elakkan daripada tangan anda juga kebas dan menganggu prosedur dermarolling.
  3. Sapu secara menipis di wajah anda dan cover muka dengan cling film.
  4. MESTI sapu krim terlebih dahulu dengan kain lembap sebelum memulakan prosedur dermarolling.Ini untuk mengelakkan daripada numb cream masuk ke dalam microchannels (hasil dermarolling) dan menyebabkan kesan sampingan (saya sapu gune wet tissue je before rolling/stamping)
Review 
  • Krim kebas ni memang mudah nak guna dan tak perlu sapu banyak-banyak pun kat muka 
  • Kat box claim 25minutes fast numb. Saya pakai ni tanpa guna cling film dalam mase 30-35 minit untuk betul-betul rasa kebas. 
  • Memang best dan kebas tak rase apapun mase treatment. Ni baru betul krim kebas. Yang lignocaine hari tu emmm.. Boleh baca kat sini [ Review Numbing Cream Lignocaine ]

JANGAN GUNAKAN Numb Cream

  • Jika anda menyusukan bayi, mengandung atau merancang untuk mengandung
  • Jika anda alergik pada makanan, ubat-ubatan
  • Jika anda ada alergik terhadap anesthethic seperti ruam, pening-pening, susah bernafas
  • Jika anda ada masalah jantung, buah pinggang
  • Jika anda sedang sakit
Berminat nak dapatkan krim kebas ni boleh ke 

Facebook

Whatsapp
+60179656087

Harga RM40 SM RM46 SS




0 Komentar untuk "Krim Kebas Untuk Rawatan Microneedling "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top