Special Offer

Author

Review Bengkung 4 Step Waist Trimmer

Review Bengkung 4 Step Waist Trimmer | Waist Shaper Murah Malaysia | Bengkung Kurus Malaysia | Harga Bengkung Murah Malaysia | Bengkung 4 Step Shaper Berkesan 


Assalamualaikum

I'm back with another review. Kali ni review bengkung berzip 4 Step Waist Shaper. Biasanya bengkung ni memang dipakai untuk membentuk badan agar cantik dan ada shape.


Claims
  • Bengkung ni juga dapat merampingkan pinggang dan mengempiskan perut.
  • Membakar lemak dan mengecilkan pinggang 
  • Material neoprene berkualiti tinggi dengan FIR dibahagian dalam bengkung
  • Membantu mengekalkan haba badan dan meningkatkan perpeluhan semasa memakai bengkung
  • Boleh pakai didalam pakaian dan tidak nampak seperti anda memakai bengkung serta menyokong postur badan
  • Boleh dipakai pada bila-bila masa sahaja. 
  • Ada 4 zip dan sesuai untuk pinggang dari 56cm-98cm. 

Review
  1. Material yang agak tebal dan bile pakai bengkung ni memang tak nampak seperti memakai bengkung
  2. Ada kesan sauna yang menyebabkan bahagian perut berpeluh (saya pakai 10 minit dah rase berpeluh) 
  3. Ada 4 zip yang boleh laras dan bagi saya secara peribadi ianya tidak sesuai untuk kalian yang bersaiz L ke atas sebab saya yang bersaiz xs-x pun sukar untuk mengenakan zip 2 apatah lagi zip ke 3 dan ke 4.
  4. Akan meninggalkan kesan zip di badan selepas pemakaian (kalau pakai terus tanpa lapik akan tinggalkan kesan zip)
  5. Pemakaian secara konsisten boleh membentuk badan dan mengempiskan perut. Boleh pakai time tidur. Memang menjadi!
  6. Boleh dibasuh selepas digunakan (bilas dengan air suam dan jemur)

Boleh tengok video bengkung 4 step kat bawah ni.



Sekian sahaja review saya kali ini. Recommend untuk kalian yang ingin mencantikkan badan dan mengempiskan perut.

0 Komentar untuk "Review Bengkung 4 Step Waist Trimmer "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top