Special Offer

Kolam Renang Keluarga Murah Malaysia

Kolam Renang Keluarga Murah Malaysia | Kolam Renang Murah | Review Kolam Renang Murah | Kolam Renang Untuk Kanak-Kanak Murah


Assalamualaikum 

Happy faces bile dapat main air. Sapa tak suke main air kan. Berendam lame-lame. Kalau kat kampung boleh berenang dan berendam dalam sungai. Kalau kat bandar, ibu bapa yang ada masa boleh la bawak anak-anak mandi kat kolam renang. Bagi yang tak de masa boleh beli portable pool untuk anak-anak.
Kolam renang keluarga ni bukan untuk anak-anak je tapi sesuai untuk orang dewasa juga masuk berendam sambil pantau anak-anak.
 

Gambar dari customer yang beli untuk anak-anaknya.. Berminat boleh beli kat sini -> FAMILY POOL.Happy tengok gambar yang customer sent. Sehari sebelum kolam renang ni sampai, dah siap-siap dengan pelampung dah. Alhamdulillah.. 
 
Baby pun masuk kolam renang (dipantau mamanya) Syoknya.. Santai petang dalam kolam renang. Hehe..

Pakej kolam renang + FREE Air Pump
Size kolam renang 229cm*229cm*66cm 
Built in 4 seat di setiap penjuru
Ada lubang tempat letak air botol (refer dalam gambar)

Berminat boleh order

Whatsapp 
0179656087




 
0 Komentar untuk "Kolam Renang Keluarga Murah Malaysia "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top