Sulam Bedak Dan Sulam Blusher Murah

Sulam Bedak Dan Sulam Blusher Murah | Harga Sulam Blusher | Sulam Blusher Murah | Sulam Bedak Murah | Cara Buat Sulam Bedak Dan Sulam Blusher | XY Blush Murah 


Assalamualaikum

Lame tak bersiaran di sini.. Busy dan tak berkesempatan pun nak update blog ni. Nak update gune fon tak syiokk ! Kena guna PC jugak baru puas hati. Ni pun update kat CC tau dan kebetulan ada keje nak settlekan. PC sendiri masih ada kat hostel.


Bagi kalian yang sukakan kecantikan mesti tak asing lagi dengan sulam bedak or bb glow treatment ni kan. Sulam bedak ni bukan treatment gune foundation tu tau tapi gune serum khas untuk instant glowing, boleh samarkan bintik-bintik kat wajah dan at the same time merawat kulit wajah juga. Now yang tengah trend sulam blusher pulak which is kalian tak perlu dah nak pakai blusher setiap hari. Bangun pagi muke dah merah merah pinkish gitu. Sesuai sangat bagi kalian yang malas nak make up tapi nak cantik macam retis tu..
 


KELEBIHAN Rawatan BB Glow & Blush On

  •   Mencerahkan warna kulit flawless dan lebih sekata
  •   Merawat kulit yang rosak
  •   Menghidupkan perubahan warna kulit
  •   Mengelakkan tanda awal penuaan
  •   Merawat kulit yang kusam
  •   Membantu memudarkan parut halus
  •   Kesan seperti memakai bedak dan blusher 
  •   ISO 22716 bersertifikat (pengesahan GMP)
  •   Produk origin korea



Now sulam bedak dan juga sulam blusher boleh buat sendiri je kat rumah. Senang dan mudah je asalkan kalian ada dermapen dan jarum khas untuk sulam bedak dan blusher. Kedua dua ni bukan permenant make up atau tattoo tau tapi semi permenant make up.

Gabungan sulam bedak dan sulam blusher

Sulam Blusher - memerahkan pipi

Sulam Blusher memudarkan melasma
Rawatan ni kalau buat kat Spa harga antara RM100-RM400 depend la kalau kalian dapat harga yang murah. Kalau buat sendiri memang berbaloi sangat.

Harga
1pc RM90
1 box 5pc RM399 
FREE POST SELURUH MALAYSIA 

Berminat boleh direct whatsapp klik link bawah ni (Tak perlu save nombor nak whatsapp kami)
👇👇👇
https://goo.gl/AkDTnB
https://goo.gl/AkDTnB


0 Komentar untuk "Sulam Bedak Dan Sulam Blusher Murah"

IKLAN


Back To Top