Betulkan Broken Link Dalam Blog

 Assalamualaikum 

Betulkan Broken Link Dalam Blog : Baru nak merangkak betulkan broken link. Dulu tak nak betulkan sekarang dan kena menghadap satu satu broken link tu. Fuhhh.. Hari ni busy sikit sebab CNY pun dah dekat dengan order yang nak kena settlekan, nak masak lagi, nak layan Naura lagi. Now Naura tidur boleh lah rest sekejap. 

Alhamdulillah rasanya dah settle kot semuanya aku betulkan. Tak tahu la kalau internet aku yang slow sebab dah tak de broken link dah. Korang dah betulkan korang punya broken link? 

Kejap lagi aku terjah blog korang ye? Nak solat zohor dan sambung packing order jap !


5 Komentar untuk "Betulkan Broken Link Dalam Blog "

haritu dah betulkan sikit sebab tinggal lama 5 tahun hehe.. macam tinggal rumah usang rasa :P

Fiza pun tak habis lagi buang broken link di blog. 😔

how nak detect broken link tu ? hahah tatau pun

Banyak gila broken link.. Tak selesai lagi buang..

Back To Top