Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog

 Assalamualaikum... 

Curi masa jap join Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog. Korang dah join ke? Kalau belum jom la join. Korang klik je banner kat bawah ni.

Tak lama dah nak menyambut Ramadhan. Dah mula rasa sayu di hati teringat mama papa kat kampung. Tahun lepas kebetulan masa PKP 1.0 tu memang ada kat kampung dan tak boleh rentas negeri balik Selangor. Jadi sebulan dapat berpuasa dengan family sambung terus dengan raya. Alhamdulillah happy sangat. Tahun ni memang menyambut Ramadhan dan beraya di sini. Tahun ni #teamrayakl #teamrayaselangor . Nasib baik adik bongsu ada kat kampung puasa tahun ni jadi mama tak berkeseorangan la menyambut puasa. Papa dah lama stroke dan hanya terlantar je. Tak boleh bercakap, bergerak semua dah. So memang sunyi la mama kalau tak de adik bongsu. Adik pun tak jadi balik Perak hujung bulan ni sebab rumah tak settle renovate lagi. Jadi aku rasa lega la sikit sebab ada juga yang teman mama berbuka puasa dan bersahur nanti. Alhamdulillah.. Cantiknya perancangan Allah..

Korang macam mana pula? Btw, Iolss nak tag Atiqah Najihah dan Ibucida 

Slow sikit ye aku jalan jalan kat blog korang. Sebab hari ni nak gerak balik kampung ni. Jadi entri selepas ni autopost je. 



15 Komentar untuk "Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog "

Memang betul Naniey kdg2 perancangan Allah tu sebaik2 nya utk kita :)
Shida pernah alami situasi yg sulit tp Allah selit jln yg terbaik!

Terima kasih sudi join GA Shida ya :)
All the best <3

All the best nanie, hati2 balik kg tau...

Good Luck, OM datang dari segmen yang sama.

http://www.ombakbergigi.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

Alhamdulillah tak sunyi nanti. Semoga berjaya

good luck! hope kali ni boleh balik kampung :)

Selamat bersegmen ya.. semoga ada rezeki untuk menang.. :)

Good luck untuk GA ni. Semoga Ramadhan dan Syawal tahun lebih baik dari tahun lepas, insyaAllah.

singgah dri GA yg sama..goodluck!

https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

Bertabahlah kita bila kena raya diperantauan.

Semoga ada rezeki dalam GA Shida ni. Aminn

Selamat berjaya..mudah mudahan ada rezeki menang hadiah..

Tahniah
https://www.shidaradzuan.com/2021/04/tahniah-kepada-10-pemenang-giveaway.html

Tahniah sis. Dah menang cabutan bertuah SRB😘. Selamat berpuasa!!

tahniah tersenarai sebagai pemenang! :D

Back To Top