GIVEAWAY RAMADHAN BY SHFYQHAZHR.COM

 Assalamualaikum... 

GIVEAWAY RAMADHAN BY SHFYQHAZHR.COM | Hari ni baru berkesempatan nak join giveaway Syafiqah Azhar ni. Giveaway ni dah bermula 20 April dan akan tamat pada 30 April. Kalau korang belum join jom la join giveaway ni. Mudah sangat. 

klik banner untuk join giveaway ni

 Apa impian raya aku tahun ni?

Apa eh impian aku tahun ni? Macam susah pula nak jawab soalan ni. Hehe.. Impian aku semoga raya nanti kes covid ni semakin turun dan membaik. Tengok kes harian sekarang pun agak membimbangkan. Kat Kelantan pun kes makin meningkat. Semoga semuanya baik baik kat kampung sana. Btw tahun ni raya pertama, hari lahir Naura yang kedua dan aku plan nak sambut birthday dia sebab tahun lepas birthday dia kat kampung dan aku buat cupcakes je. Jadi tahun ni nak plan yang better sikit. Hopefully berjaya la plan aku. 

Apa pula impian raya korang?

7 Komentar untuk "GIVEAWAY RAMADHAN BY SHFYQHAZHR.COM"

All the best..akak pun dah join...

Harapan semua orang supaya covid cepat berakhir. Apapun semoga ada rezeki menang giveaway ni :)

terima kasih join Giveaway Ramadhan by Shfyqhazhr.com :)

Back To Top