Special Offer

Author

Aku dan Cheetah

Salam Semua.. Selamat malam dan selamat pagi...

Cantik tak cheetah kat atas ni... Hehe.. tetiba rasa macam aku plak... perasaan aku sama macam renungan tajam cheetah ni.. macam lapo je kan.. ye la nak cari mangsa...

Before tido ni saje je nak update sikit al-kisah ari ni.. Ari ni...Masih lagi sama seperti dua minggu lepas... masih tak mendapat apa yang aku inginkan.. Aku masih bergerak dan akan terus bergerak tapi dengan kadar kelajuan yang perlahan untuk mencari titik kepuasan untuk mencapai keinginan aku.. Keinginan untuk Quality Time.. Tapi kali ni aku hanya mampu untuk bergerak dengan kadar perlahan, seperti kura-kura yang bergerak.. Aku cuba walaupun aku mula merasa give up.. Dulu pantas seperti cheetah tapi kini aku hilang tenaga untuk bergerak seperti itu... Yang mampu dan tinggal hanyalah tenaga seperti kura-kura..

Esok keje.. Tapi tak thulah target aku macam mana untuk esok. Mungkin dapat kutip hours untuk admin je kot coz esok election day... Sigh** nak contact untuk career day lagi... Ops.. Contact sudah.. just nak bagi feedback dan confirmation untuk visitation.. Kepuasan bekerja tu adalah sikit,.. even tak dibayar.. Maklumlah intern..Hehe.. Entri ni just utk tatapan aku.. Aku akan menanti saat keinginan aku dipenuhi...

P/S: CHEETAH BELUM MENGAMUK LAGI.. BILE MENGAMUK HABISLAH ORANG SEKELILING... :P 
Tag : personal
0 Komentar untuk "Aku dan Cheetah"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top