Special Offer

Author

l Alkisah Kereta Kancil l

Salam Semua...

Terasa mcm lama tak update blog.. Tak sempat nak update.. nak kata busy tak jugak.. Kenapa eh.. Aku pun tak tahu.. Ok la berbalik kepada entri di atas, sebelum tu aku nak tnye korang, mesti korang pernah dgr pepatah "Kerana Nila Setitik Rosak Susu Sebelanga" kan.. kan..kan..kan... Jawab la.. (jawab dlm hati je). So jom aku nak citer kat korang kisahnye...
Ok..ok.. actually aku da lama terasa anti kat kereta kancil ni.. Adoii.. tapi bukan kepada jenama perodua ok tapi sikap pemandu perodua kancil. Suka sangat bawak kete bukak lampu besar.. Eee... Sakit hati aku..

Peringatan: Bukan Semua Pemandu Kereta Kancil berperangai seperti s**l tapi kebanyakkan yang aku jumpa macam tu. So sapa yg makan cili dia yg terasa pedas ok.

Emm.. Actually da lama aku nak tulis pasal ni sebab aku memang tak puas ngan pemandu kete kancil ni. Tapi akhirnya ari ni aku rasa sangat tak puas hati so aku pun buat entri ni. Eee.. kete lain pun ada jugak bukak lampu besar tapi eee... bukan nak mengutuk tapi sedar la sikit da la bawak kereta kancil lepas tu nak bukak lampu besar. Tak cukup lagi ke lampu jalan yang kerajaan sediakan. Lampu besar ni adalah satu punca kemalangan kalau kat highway nk bawak bukak lampu besar tu tak pe jugak. Bongok sungguh..

Bawak la dengan berhemah. Kalau ada kereta tu bersyukur. Tak kisah la kete apapun. Bukan nak mengutuk. Sekadar nak luahkan perasaan tidak puas hati. Tak kisah la tua muda lelaki pompuan yang drive yang penting berhemah la di jalan raya.
Sekian..
Tag : perodua, personal
1 Komentar untuk "l Alkisah Kereta Kancil l"

fooh..seb bek kAcAng buKan peMandu kAnciL...
http://groundnutsikacangtanah.blogspot.com/2011/05/dslr-via-polaroid.html

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top