Special Offer

Author

l Taktik Suami Gatal l

Salam Semua..

Haha.. entri ari ni aku nak share drama sebabak dlm Bujang Sepah Si Lalalitamplom. Erk.. actually aku baru je tgk. Maklumlah kt kolej aku ni x de astro.. tv pun tak de.. Masa pun tak de nk tgk youtube. So da abis praktikal ada la masa. So smlm aku tgk.. haha..Apa yg aku nak share kat sini adalah pasal si suami gatal..

Lelaki tua ni mmg gatal eh.. Pas tu yg pompuan muda plak gedik. Aku pelik jugak ni. Laki org yg berkedut kerepot pun nak sebat. Adoii.. Si lelaki yg gatal lak even depan suami pun da miang sgt mcm2 taktik ada nk tackle pompuan. Cuba tgk video drama kt bawah ni. Tgk sampai habis..


Apa pendapat korang? Depan bini pun berani buat kan mcm tu. Belakang bini tak tahu lah apa lagi yg dibuat. Aduhai.. Da tua pun masih nak menggatal. Masa part yg berpimpin tgn tu Pak Hamid ckp da lunyai kat bini tu teringat lagu senario Sebelum dan Sesudah. Yang bagusnye cucu yg report. Hidup kena ada spy. Leh thu maklumat.

Sebelum berkeluarga, jalan-jalan berpimpin tgn pegang bahu tak mahu lepas
Sesudah anak tiga, dah mula rasa nak pimpin tgn isteri pun da naik malas
Suami sebatu didepan isteri dibelakang.

Betul ke macam ni. Kenapa romantik2 tu time muda je. Tua-tua bila pegang tangan je ckp da tua la perangai tu elok sikit la. Perlu ke mcm tu..
Sekian. Apapun aku suka citer ni. Lawak (gelak tak henti)..

Tag : personal
0 Komentar untuk "l Taktik Suami Gatal l"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top