Special Offer

Author

Big Day of My Best Friend- Yati

Salam Semua..

Mood blogging da kembali banyak la entri nk update. Sebelum tu Selamat Hari Malaysia. I love Malaysia. Proud to be Malaysian (*mood blogging sambil nyanyi lagu Jalur Gemilang) Wat a nice song =)
Ok-ok, berbalik pada tajuk entri kat atas.. Wahhhh my best fren da kwin.. Alhamdulillah.. Selamat Pengantin Baru, Yati.


we unite on her big day-TSaRuGNaz-

Well Yati kawan aku masa kat sekolah lagi.. Well our group ada 5 orang.. Yati, No-G, Shafinaz and Sarah.. Aku kenal dorang masa form 2 and aku budak baru kat sekolah tu. Hehe.. Budak baru selalu jadik perhatian kan.. Then masa form 3 berpecah sebab aku dapat kelas lain and dorang kelas lain.Masa form 4 we unite back.. Dapat satu kelas.. So time tu la kite start rapat betul2 and buat study group after sekolah. Macam-macam memories ada kalau ingat balik. Aku pun masih ingat yang aku pernah gaduh dengan Yati sampai tak bertegur almost 2 month. Da lupa da kes apa. Tapi bile ingat balik, stupid je.. hehe.. Then after SPM, berpecah dengan No-G cuz die dapat masuk matrikulasi and then aku masuk form 6 ngan lain. Aku masuk matrik 10 hari tapi aku lari.. Mintak berenti. Tak tahan aku pressurenye pelik sungguh. Besides accounting is not my field. But kite masih close.. After STPM semua dpt U lain-lain but during semester break kite akan jmpe at least sekali la.. Tapi tu aku,sarah, n yati je.. Ngan shafinaz and No-G, we lost contact on that time.

Then masa kawin ari tu all of us dapat jumpe.. Wahh masa tu rasa lain la kan sbb lama tak unite together. Nak chit chat lama2 pun tak boleh, pengantin sibuk. Aku pergi sekadar menghadirkan diri untuk meraikan dirinya as raja sehari. After amik gmbr jmpe Yati and her mom then aku n sarah balik. Yang penting hadir. :) Sambil jmpe sambil amik berkat nk kawin. Apapun happy for her sebab da kawin. Last tyme, masa sekolah selalu deny yg diri tu akan kawin dlu and lastly die yang kawin dulu..


Yati and ME- as usual aku terpaksa memendekkan diri



Well I wish u selamat pengantin baru, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat and cepat-cepat dapat baby. We (aku and Sarah) lost our loyalty driver. Now da tak boleh hang out macam dlu lagi. Plus smua da keje and kat lain-lain negeri. Selamat bertukar status Pn Norhayati.

P/S: I wonder adakah aku akan tukar status by the end of 2012. Let see. =)
0 Komentar untuk "Big Day of My Best Friend- Yati"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top