Special Offer

Author

Happy 3rd Anniversary Redzuan Ridz

Salam Semua...
Salam Redzuan-Ridz aka Lurviey..

1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
.
11
.
12

Happy Redzniey's Day
Happy 3rd Anniversary


Chenta Heartyqu, my dear Lurviey.

Sungguh pantas masa berlalu sedar tak sedar 26 September menjelma lagi.. Genap 3 tahun menyulam kasih dengan Lurviey aka Redzuan Ridz.. Dalam tempoh 3 tahun pelbagai dugaan yang terpaksa ditempuh. Macam-macam perangai terlihat.. Ngee... Tapi itu lebih baik kan.. Tunjukkan perangai sebenar, tak payah la nk hipokrit.. Kalau suka makan byk tak payah la nak cover2 kan.. Aku pelik jugak tgk sesetengah pasangan yang nk cover2.. Pompuan la.. Suka sgt nk cover ayu.. Lepas tu lapor..

17 September 2008, kali pertama aku jumpa dengan Lurviey.. Jumpa plak kat Library.. Busy ngn assignment plak time tu kan.. But I still remember those moments.. I love him so much.. Seorang yang caring.. I still remember apa yang Lurviey ckp.. Kalau Lurviey caring, caringnya sampai orang tak tahan.. Oh.. Memang benar.. Da over caring da.. Apapun I know kenapa he act like that.. Dunia aku dengan Lurviey.. Tak de lagi social life ngn geng aku. Maksud aku kurang la sikit. Bak kata dorang aku da ada komitmen lain. Memang pon...

Anyway nk celebrate our anniversary xdpt coz terpaksa dipostponed kan.. Tak pe la.. Ngee..
If U read these entry honey I just want u to know that i love u so much and i care about u.. I miss u every single moment.. I need ur motivation injection daily as my breakfast. When I feel down u alwiz support me. When I feel stuck u help me.. Thank honey... I'm waiting for 2012.. Ngee..

P/S: Doa agar dpt kawin cepat.. Amin
Tag : personal
1 Komentar untuk "Happy 3rd Anniversary Redzuan Ridz"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top