Special Offer

Author

Pelaburan Bursa Malaysia

Salam Semua...

Ari ni keje aku more to research company.. Macam mana nk track or retrieved information for untraced company. How? Guna yahoo,google,alta vista, facebook, LinkedIn, call TM but still tak dpt trace. Maklumat ada kt SSM tp kenapa dlm internet xde. Pelik.. Tapi inilah hakikatnya..


Finally dpt jgak aku trace some of the company tp kena work hard and takes time la.. Then ptg tetiba CEO panggil dpt assignment baru lagi.. Ntah apa la yang die ckp pasal syer bla bla bla.. Susah sikit la.. Aku just ada basic knowledge je ttg ekonomi. Pasal syer2 ni kurang la skit.. Terpaksa la aku blajar pasal investment lagi.. Sok kena sambung lagi..

Apa yg aku belajar td investment trbahagi kpd 3 bentuk iaitu cash,properties and shares.. Then bile surf cri info warghhh bleh buat otak aku ting tong.. Kena study pasal investment lek lok la.. Sambung esok la plak.. Ok jugak dpt blajar pasal syer mana thu one da aku nk beli syer ke kan.. Kena bijak and berani amik risiko..

P/S: More info about these aku akn share bile aku fhm. Silap fakta kang abis..
0 Komentar untuk "Pelaburan Bursa Malaysia"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top