Special Offer

Author

I got it back : DVD

Salam Semua...

So..so happieeee ari ni bercuti dapat la rest puas-puas melepak dibilik keseorangan dan yang paling penting aku dapat benda ni balik... Benda apa tu...  Hehe.. Apa lagi kan.. DVD Collection la.. Teringat zaman Uni plak melepak dlm bilik menghabiskan masa tgk movie whole day if tak keluar ngan Lurviey. Mostly movie aku more to psyhology movie because I trying to relate with what I've learned. Ada jugak movie yang motivate me during exam week.. Sempat tgk movie even esok ada exam because... I STUDY SMART NOT HARD. (*bangga sikit tp tak menunjuk).

DVD- Mine Collection

Finally aku dpt balik cuz ari tu bagi Lurviey sebab tak tahu nk campak mane kn.. Nanti hilang plak.. Payah nk mendapatkan balik. :) Semalam just suh Lurviey byk sikit je tp bawak semua plak.. Thanks honey.. :) Yes.. sekembalinya dengan status 'budak hostel' perangai dan cara hidup pun mesti macam kat hostel masa kt Uni dlu.. Ada meja utk study boleh la buat planner mcm dlu.. Happy tak terkata dengan life skang.. Tak tahu nk describe mcm mne.. Well dlm pada happy tu aku masih ushar rumah or condo tp bukan utk disewa tapi untuk dibeli.. So far semua tmpt yang ushar kat Rawang, Sungai Besi.. Tak mo la duk kat situ.. Sebelum kawin tahun depan, InsyaAllah perlu ada rumah..

Ok la wa chow layan movie dlu.. Sementara tunggu Lurviey call utk keluar mkn.. Craving for curry mee and mee hoon tom yum soup.. Yummy...

P/S: Life as budak hostel lagi better for me. :)
Tag : personal
0 Komentar untuk "I got it back : DVD"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top