Special Offer

Author

I'm Officially Graduated

Salam Semua...


I'm Officially Graduated last Wednesday 5th October, from University Malaya, Bachelor of Counseling. Now I'm UM Alumni. Ngee...


Bergegas nak balik.

Akhirnya selesai sudah Istiadat Konvokesyen Universiti Malaya 2011 yang bermula pada 3 Oktober dan berakhir 8 Oktober 2011. Minggu yang penuh kegembiraan dan turut diiringi dengan aura-aura negatif.. Well apapun syukur Alhamdulillah akhirnya grad jugak.. Tak sangka dengan kekalutan final year yang menjadikan kelas aku kecoh with practical and thesis stuff akhirnya selesai jugak. Alhamdulillah.. Syukur sangat-sangat.

My family- 2 is missing. Sigh. Wish both of them here.

Thank you for mama and papa for coming on my 4th big day. Rasa terharu jugak dlm keadaan duit yang tidak mengizinkan datang jugak. And also adik yang sanggup ponteng kelas. Perghh.. penangan kaunselor katanye. Emmm I wonder, ada jugak eyh kaunselor macam tu. Emm.. Masing-masing ada style tersendiri. If aku jadi kaunselor pun aku guna style aku. Wat pe nak tiru orang kan.


I try to call him
Dalam keceriaan dan kegembiraan tu sedih jugak la sebab ada insan tersayang yang tak dapat hadir. Dua orang adik aku and my LURVIEY!!!! No komen. Malas cakap panjang lebar.. Cukup la kehadiran insan-insan tersayang. Papa almost pengsan on that day but thanks Allah sebab tak de apa yang happen. Kebetulan hari hujan plak tak sempat aku nk bergambar byk.. Terasa sedikit bodoh sebab tak guna kan peluang yang ada utk snap picture ngn family banyak2. I feel bad becoz gmbr boleh bilang dengan jari. Sikitnye!! Orang lain semua berpuluh-puluh tapi aku??

Mama and Me
Mama excited nak belikan bunga but cukuplah kehadiran mama and papa as hadiah for my convocation. Besides bunga layu jugak akhirnya. Bazir je kan. So tak perlulah. Bunga kat tangan aku tu dapat after turun dari stage from our lecturer. Wah tak sangka kan satu kelas dapat bunga. Studnt kaunseling plak tu yang dapat. Yang lain ushar pelik je. Huahaha.. Jgn jeles ok. Kami memang special even ada yang underestimate us. I dont care about that. 



Younger Sis
Cewah.. Adik aku pakai mortar board je. Jubah tak nak pakai. Aku pakai pun berat nak mampus. Da la besau. Apa boleh buat. Kena ikut ketinggian.

Me and Mama in front of DTC. We came so early
Ni gambar snap kat depan DTC. Masa ni dalam pkul 11 lebih. Awal giler sampai. Majlis start pkul 3. Tapi datang awal pun parking da tak de. Nasib datang awal. Hujan plak tu. Nak snap gambar pun tak dapat. Sikit je dapat.Kalau fikirkan balik rasa nk marah,kecewa sedih semua ada. Tapi apa bleh buat. Da pun berlalu. Apapun jubah masih belum dihantar dan masih ada peluang untuk bergambar. But still it's NOT same like on that day.

Selesai sudah my big day yang keempat dlm hidup aku. Waiting for another big day. Now must focus and serious in career life. Tak sbr nk beli rumah. Ye AKU MAHU BELI RUMAH CPT.

P/S: Nak snap kat mana eyh selain UM?

Tag : personal
0 Komentar untuk "I'm Officially Graduated"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top