Special Offer

Author

Green Light at Guardian

Salam Semua...

Rambang mata aku each time pergi Guardian or Watson. Aku suka lepak lama-lama kat dlm ni, Lagi best dapat bau ubat-ubat. Yg paling best mestilah time ada SALE

Kalau dulu aku selalu shopping banyak la kat sini tapi sejak dua tahun lalu da jarang la. Masuk pun beli satu dua item je. Last weekend masuk Guardian budget yg beli lotion je kononnya tapi hah.. Amekkawww... Benda yg tak de dlm list plak pergi beli. Lepas tu rasa 0.05% menyesal tapi puas hati. (abaikan kepelikan ini). Yg paling aku suka kalau pergi kt Guardian is body products. Huh macam-macam sampai tak tahu nk pilih yang mana satu but for the time being, i'm still a loyal user of Fruit of Earth Lotion. Botol warna merah, biru da guna and now try guna warna oren plak.

Hasil tangkapan berbayar sendiri
Daripada hanya nk membeli lotion je terus la aku rembat body scrub and shampoo. Huh.. Bajetnye nk beli scrub lain tapi tgk promotion yang berbaloi-baloi aku rembat la Ginvera Spa Massaging Shower Gel. Memang wangi sebab bau teh hijau cuma die punye butir scrub tu halus sgt so kureng suka. Abis stok ni cari yg lain plak. Nk rembat Mustika Ratu but mana ada kt Guardian kan. Kena ke Mydin la baru ada tapi jarang ke situ. Phewwww

Tang shampoo plak tu pengaruh sharing session kat ofis ari tu la tapi bukan ckp pasal shampoo ni pun cume cakap cara penjagaan rambut. Yeayy rambut da dipotong sendiri so masa utk merawat la kan. Kali ni saje amik SHUREI shampoo, salon system and free conditioner. Tapi belum try lagi sbb stok Feathers ada lagi. So xdpt nk bagi feedback produk ni. 

Dalacin-T? Ouchhh aku da tinggalkan produk ni almost 6 month ago but now aku perlukan benda ni balik. Damn ni semua tmpt tu punye pasal la (tetiba menyalahkan tmpt). Sebab aku notice yg jerawat aku memang da hilang until masuk kt situ and then mula teruk balik. Aku memang alah ngan benda tu tapi nak wat mcm mne. Sigh** Now perlukan nye semula. Dua hari pakai jerawat besor kat dagu da better. Those yg ada jerawat degil better find Dalacin-T. Tip top punye produk la. Nak tahu info tersebut leh klik sini

Apapun aku suka pergi pharmacy.. Suke tgk supplement and produk-produk kesihatan. Kalau dpt green light kat high heels shop and ditaja oleh Lurviey memang banyak la aku rembat. Opps sorry honey.. Emm skang terpaksa belajar pakai flat even I hate flat. Damn.. Sekian..

P/S: Rasa nk pergi lagi kat Guardian/Watson. 


0 Komentar untuk "Green Light at Guardian"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top