Esok Cuti, Mlm ni?

Assalamualaikum

Bestnye melepak dlm bilik sambil ngadap lappy. Hari ni hari yg paling boring kt tmpt keje. Suddenly demotivated. Biasa la.. Motivation sentiasa ON/OFF. Alamatnye selagi tak kawin aku akan stay kt tmpt keje now and terdampar bersendirian di hostel ni. Huk..huk.. Ok tak mau fikir pasal kawin tapi nk ckp pasal sok cuti. Hehe.. 


Di sebabkan esok cuti so mlm ni plan nk tido lewat sikit. Yeay... Sukenye esok cuti..Nk topup energy. Mlm ni nk terjah peserta Blitz Give Away 2012 sebelum cabutan pemenang dibuat. Tak sabar ni nk buat entri pemenang GA aku. Lagi satu ada GA baru tapi disebabkan ada blogger yg request GA ala-ala contest gitu so InsyaAllah aku akan buat mcm tu plak. See how kn.. Sekian.. 

P/S: Dinner ngan Wheat Bread..

Tag : personal
1 Komentar untuk "Esok Cuti, Mlm ni?"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top