Special Offer

Author

Breakfast cum Meeting

Assalamualaikum

Hello... Wassup... Setelah bercuti selama 4 hari and tak keluar dri bilik and tak kena matahari finally ari ni dapat pun keluar dri bilik. Bile da lama cuti ni, tahap kelembapan utk bergerak pantas di tmpt keje pun slow mcm kura-kura la kan. Btw aku da lama tinggal breakfast routine aku which last time aku amik oat everyday before off to work. Tapi kebelakangan ni.. lebih tepat lagi sebulan yg lepas aku rasa mcm malas plak. Huh..


So ari ni pergi office awal sikit sebab nk breakfast. Sampai kat office je, si Huda da ada menunggu. Then masuk office then CEO come in. Masin sudaa mulut aku.. Maaf yek Huda.. Then he ask me and Huda to join him minum kopi kat coffee house and talk about work. LOL.. Work?? Ok.. So I just order Hot Milo cuz later on aku akan amik KOPIKO plak kan. Talk..Talk...Talk.. Then dapat assignment from him. Due date this Friday. Ok Bye..

P/S: Ari ni masih on off rationalize. Lama-lama rosak button tuh


Tag : emovere
1 Komentar untuk "Breakfast cum Meeting"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top