Special Offer

Author

Bila Da Bersiap Tapi Tak Jadi Keluar...

Assalamualaikum

Pernah tak korang bersiap and just tunggu perfect time je utk melangkah 'keluar' jln-jln,shopping and apa-apa je la. Then tetiba handfon berbunyi and partner/kawan korang ckp cancel plan nk keluar atas sebab-sebab yg tertentu.. Apa perasaan korang saat itu? Kalau korang tanye aku, surely hangin jugak ler sebab da bersiap and dlm kepala otak da plan nk pergi mana, nak beli apa, nk makan kat mana, nk order apa, tup-tup tak jadi.. So bile tak jadi keluar, maka terhasil aksi kat bawah ni..







Ok da siap camwhore tapi dlm hati masih ada perasaan tak puas hati sebab tak dpt keluar. So pergi cuci muka, baring atas katil, tidur.. Sekian..

P/S: Terima Kasih Nuffnang bagi balik status Gliteratti.. :)

Tag : emovere, personal
6 Komentar untuk "Bila Da Bersiap Tapi Tak Jadi Keluar..."

aloooo~ keciannya kak NBL kita ni, wanni pun pernah camtu jugak, frust gak tapi tetap gak kuar dengan kawan2 yang lain :D

hehe mmg hangin la pnt2 dah siap tak jadi lak.. ;p

adoiii, nape tak kua je... dengan harapan * ape ko ingat aku tak boleh sendiri ke.. hehehe

kan?? org dh siap bkan maen pnat ska2 je nk cncel..tp klau dh ada alasan yg x bleh dielakkan nk wat cmna..hehe..

cntik header..husna bru prasan kowt..

penah jugak terkena.. mujur la sekadar tempek bedak skit je kat muka. tak la frust sgt

Pernah sgt terkena. Geramnyeeeeee >.< Hahaha

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top