Special Offer

Author

Chocs Hazelnut Cake for Breakfast

Assalamualaikum

Huarghh.. ari ni da kena masuk office. Minggu yg mungkin tough for me. Yesterday tak masuk office cuz went to UM Lib but unfortunately tak dpt apa yg aku cari. Letih tgn aku membelek akhbar lama tapi nothing!! None!! Zero.. Arghh... 

Semalam jugak craving for cakes,time tu tgh quick shopping ngan Lurviey kat Amcorp Mall before off to KL for lunch. So I decided to try Chocs Hazelnut Cake. Adakah ianya setanding Secret Recipe? Tapi tak mkn pun smlm. Simpan dlm peti and mkn pagi td.




Nampak sedap kan? Memang sedap.. Kebetulan bangun pagi td badan rasa nk demam. Rasa nk amik MC je ari ni. Tapi aku budak baik *bangga* kena dtg keje. Banyak keje yg perlu aku siapkan. Ok back to rasa kek ni. Rasa nye sedap. Pagi aku ok la. Sedap dari yg aku buat. Yg aku buat rasa mcm brownies Secret Recepi *perasan*. Aku beli ni smlm RM 4.00 without serve charge and tax. Selamat melayan gambar kek yg telah pun masuk ke dlm perut aku. *burping* Alhamdulillah

P/S: Semoga Lurviey cepat sembuh.. Miss him..



2 Komentar untuk "Chocs Hazelnut Cake for Breakfast"

wahh sedapnya kek tu.. terliur dah ni.. hehe

moga cepat sembuh.. ;p

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top