Special Offer

Author

Pocket Therapy

Assalamualaikum

Time Flies.. Today is WEDNESDAY.. Yeayy.. Masa berlalu ngan cepat and umur makin meningkat but still byk wishlist yg belum tercapai.. Persetankan benda yg tak penting. Aku skang nk cepat masa berlalu nk cukupkan syarat sambung Master plak.. Ahaks.. Plan memang ada cume satu syarat je tak cukup.. Working Experience.. Sigh* 

Haha.. Mentang-mentang baru dpt gaji terus pocket therapy ari Sabtu da Ahad. Ari Sabtu beli shawls je sebab like what I state in my previous entry aku not feeling well. Besides one shawls below is for hadiah GA. Tapi sponsor. Skang ni GA tu tgh run. Korang yg suke GA sile lah run kat SINI


Hari Ahad dpt la beli baju kat bawah ni.. Tapi bukan yang pink ni ok. Yg pink ni aku beli semalam waktu lunch. Sempat lagi aku stop kat kedai tu beli baju. Arghh.. Finally dpt jugak beli baju pink cume... adakah aku akan pakai baju ni?? 


Cantik kan baju pink ni? Striking.. Memula aku tgh aku rasa mcm nk grab then aku pergi tapau untuk lunch dulu pas tu singgah terus amik baju ni. Ada colour lain like black, blue and purple but I choose pink kali ni. Nk jugak pakai baju pink feeling-feeling wanita ayu sikit. 


Naaa.. yang ni baru betul aku beli kat Jusco ari Ahad ritu. Warna Yellow Mustard and saiz L. Orang keding mcm aku beli size L?? Haha.. Semata-mata sebab cantik aku amik la jugak. If aku tak pakai leh je buat GA kan? Tapi aku nk pakai.. Hehe..


And another new Scarlet Cardigan. Arghh confuse la nak amik warna apa. Warna banyak yg melankolik je. Suram semacam. Tapi yg ni Lurviey yg choose so I just iyakan and amik je la. Warna tak banyak sgt. Da berapa bulan da tak shopping baju and finally I did it. Next target aku is High Heel 4inch.. Aku nk jugak.. Aku tak kira..

P/S: It's not about the "brand" but it's all about "Quality and Sastisfaction

Tag : emovere, personal
2 Komentar untuk "Pocket Therapy"

best nye shoppping..lama tak shopping baju..hihi

banyaknya shopping..jeles ayu,..hehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top